Sayfa 116/813 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 921 - 928 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. 5.78 aşağı kırmış görünüyor şimdilik inşaallah toparlar.
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. BUCIM - Bursa Çimento

Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    5.78 aşağı kırmış görünüyor şimdilik inşaallah toparlar.
    5.72 e saldı...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. bütün hissedarlar toplanın gidiyoruz şirket batmadan en azından bir çayını içelim o kadar para verdik en azından 1 çay ısmarlarlar
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

4. Bist100 indi ya, en önde sen git, hiç durma , sakın ha! Koş koş ...
    Kayahan'dan Allah'ım neydi günahım adlı şarkı tüm ortaklarıma gelsin, birisi hariç

5.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    bütün hissedarlar toplanın gidiyoruz şirket batmadan en azından bir çayını içelim o kadar para verdik en azından 1 çay ısmarlarlar
    Asa aşkolsun daha 3 hafta önce 5,38 idi biz bir demlik içtik. Nerdeydin sen ?🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. o birisinin adının ilk harfi i mi
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

7. Hı hı! başharfi İsmail

8.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Asa aşkolsun daha 3 hafta önce 5,38 idi biz bir demlik içtik. Nerdeydin sen ?��

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla şimdi hissedarlar bana kızacak biliyorum ama o zaman kaçırdım salak kafam diğer hisseyi satıp buraya gelemedim. şimdi inşallah iner diye dua ediyorum. bu sefer 1 saniye düşünmem. düşer mi zannetmiyorum ama inşallah düşer.

Sayfa 116/813 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •