zirvedeyken 8 tl civarı her gün haber salıyolardı bugun yarın halloldu diye .. niyeyse şimdi hiç haber gelmiyor ..
yukardan takılan varsa allah yardımcısı olsun , tez zamanda kar etmeniz temennimle ..
zirvedeyken 8 tl civarı her gün haber salıyolardı bugun yarın halloldu diye .. niyeyse şimdi hiç haber gelmiyor ..
yukardan takılan varsa allah yardımcısı olsun , tez zamanda kar etmeniz temennimle ..
Kumar gibi satılırsa gider iptal olursa 4 olur biz Türküz riski severiz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
işfin ne gitti be kaç gündür sayamadım. gözümün önünde gitti kağıt.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
yeni haber göndermiş ;
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...klama-2343700/
hareketler inanılmaz..
saat 10 daki barda 280 k ile 8 tl ye çıkarıp zirvede saat 11 de 900 K lot satış yapmış sonra 180 K sona saat 2 barı 180 k satış vve fiyat 6,60
sözcü haberi ile bu defa 3 tür mal yediriyolar.. spkeler .. bu adamların ısmarlama haberi değilse bunlar ben de bişey bilmiyorum ..
gördümde böyle oynak ve yüzsüz kağıtta görmemiştim. tam kendine göre piyasayıda buldu. oohh işi iş. endexkere baksanıza denizden çokmu farklı? abd de mazallah bi vuramadı gitti. zaten sanki dünyada ne kadar rhizmetkarı var esas onu deniyor gibi dolar kuru ile.
birde bmgk dan çıkan sözcülerin haberleri 20 dk da bir tam tersi oluyor![]()
Abd sözcülerinin de yarım saatte bir tam tersi haber vermelerindende anlaşılacağı üzere savaştan çok dünyada ne kadar hizmetkarı var onu sınıyor. baya varmış Dolar. 4.19 füzeler değil dolar füze gibi çalışıyor mübarek.
5 milyar dolar gibi bir rakamda anlaşırlarsa bu hisse 20li rakamları tekrar test eder...bekleyip göreceğiz zaman çok az kaldı heran haber düşebilir anlaştık diye...ytd
Yer İmleri