Eğer tepki gelirse ki zannetmiyorum depremden kaçar gibi kaçın bu benim fikrim kimse kanmasın.
Eğer tepki gelirse ki zannetmiyorum depremden kaçar gibi kaçın bu benim fikrim kimse kanmasın.
40 bin tl ile taban olsa ne tavan olsa ne kim kaldida kime yapiyor bilmem yoksa bana mi yapiyor
Borsaya küfür etmekten başka bir şey değil satmaya kalksan 100 lot satamazsın ben spk dan büyüğüm hadi bana bir şey yapsanıza diyor.Ey koca Türkiyem koca spkam
OZGYO Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3422035 Yıllık Değ%:395
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir yorum yazamda canlansın burası. Genel kurulda galibin avter i soru üstüne soru sormuş. Efendim niye bedelli niye %60 ne gerek var bedelliye şirket rasyoları çok iyi madem paraya ihtiyaç var geçmiş yıllar karlarından alın şirket nasıl denetleniyor falan filan. Belliki papuç pahalı satacak benim gibi ky de bulamıyor. Veriyor dibe ama kendine kendine. Ne olacak şimdiiiiii...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yemezler yemem... kaç kişi kaldı ki ayak oyunu yapmayı gerektirecek. demek ki benden başkası da var tevekkeli değilha bide şunu deyim 3 gün boyunca ne internetim olacak ne telefonum. yapılacak ayakları ona göre planlayalım lütfen
bi halt göremeyecem de o bakımdan
Ayak oyunu olduğunu sanıyorsun ama adama kol gibi... Sanada Sanada... Zaten o kadar ki varsa hisseyi satamazsın. Bedellin hayırlı olsun. 100 TL de olsa satamazsın toplam hacim belli
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri