Sayfa 117/716 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 5727 madde; 929 - 936 arasý.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Onur BULDU'nun oynadýðý son SAHÝBÝNDEN reklamý tam küçük Deva yatýrýmcýsýný temsil ediyor
    Seasns odasýnda yatmýþ tahtacý hisseyi uçurursa bende olayým diye bekliyor
    Kaçarsa diye korkuyor

2.  Alýntý Originally Posted by Cautionary Yazýyý Oku
    Ben sizin gibi düþünsem poz. taþýmazdým. Garipy da sizin gibi, bana bu durum biraz tuhaf geliyor.

Aslýnda 1. ve 2. çeyrek sizin beklentiler de çok olumluydu. ben de ayný fikirdeyim. özellikle BÝST’te lokal bir tepe oluþup yataya baðladýðýnda deva nýn göreceli olarak çok daha iyi bir performans göstermesini bekliyorum…þu 1-2 haftalýk vadede daha iyi alternatifler var ama.

Eðer böyle bir beklentim olmasa þu an deva pozisyonu taþýmazdým. Son bir yýl piyasaya göre fazla olumlu kaldýðýmý ve yanýldýðýmý gösterdi. Ama böyle olmasý, devanýn önümüzdeki 2-3 ayda potansiyelini azaltmýyor, aksine arttýrýyor.

Özetle BÝST’te önümüzdeki 2-3 ay yatay-aþaðý yönlü bir hareket, göreceli olarak daha güçlü duracak bir deva bekliyorum. Bu nedenle poz. azaltmak için artýk geç olduðunu düþünüyorum.
    Hocam her yiðidin bir yoðurt yemesi vardýr derler, belkide yarýn gelecek bir haberle siz haklý çýkacaksýnýz , Ben piyasa ile inatlaþma sevmiyorum . zeynepaktaþ paylaþmýþ 1 saat önce ;
    #EREGL F/K:7,76
    #FROTOF/K:12,18
    #KCHOL F/K:7,05
    #ASELS F/K: 8,89
    #GARAN F/K: 4,41
    #SISE F/K:5,79
    #THYAO F/K:6,26
    bu hisselerim hepsi bist30 da ve resmen tl bazlý usd bazlý sürünüyorlar…
    bunlar ve benzerleri sürününce ilgi âlaka bir türlü yan tahtalara kaymýyor diye düþünüyorum.
    Yanlýþ anlamayýn bunlara raðmen bana kalýrsa forumda bu hisseyi en çok öven benim,birçok kiþiye göre daha farklý yönleri bana cazip geliyor ancak konjuktürel durumu gözardý etmemek lazým diyorum sadece …
    evet dýþ pazar çilek ama iç pazar amiral gemisi ve dýþarda ilaç üretip getirenlere göre çok büyük avantaj yakalandý,
    stoklu çalýþýp tl borçlanýp, döviz biriktirmenin faydasý yatýrýma dönüþür diye umuyoruz … 3 aylýk ims verileri açýklandý ama ben henüz eriþemedim, bugün yarýn elimde olur, burdan net rakamlarý paylaþamam elbette

3. Þunu da belirteyim , daha önce forumda ilk çeyrek kârý gelince oha banka mý soydun diyecekler demiþtim. hâla bu fikrimin arkasýndayým ama gelecek kâr benim beklentilerimi bile aþsa önemli olan piyasanýn fiyatlamasýdýr. Teknikçi arkadaþlar buraya pek uðramýyor, eski zirveleri olan 35-37 arasý hacimli geçilmeden daha yukarýya hareket zor görünüyor. eðer o aralýk þiddetli geçilirse gidenler dahil aramýza birçok yeni arkadaþ katýlabilir.

4.  Alýntý Originally Posted by pharmacIEn Yazýyý Oku
    Þunu da belirteyim , daha önce forumda ilk çeyrek kârý gelince oha banka mý soydun diyecekler demiþtim. hâla bu fikrimin arkasýndayým ama gelecek kâr benim beklentilerimi bile aþsa önemli olan piyasanýn fiyatlamasýdýr. Teknikçi arkadaþlar buraya pek uðramýyor, eski zirveleri olan 35-37 arasý hacimli geçilmeden daha yukarýya hareket zor görünüyor. eðer o aralýk þiddetli geçilirse gidenler dahil aramýza birçok yeni arkadaþ katýlabilir.
    Aslýnda paralel düþünüyoruz pek çok konuda. Bazý þeyleri sorgulamamýn sebebi, iþ körlüðü yaþýyor olabilir miyim, acaba duygusal mý bakýyorum konusunu netleþtirmek için. Her halükarda önümüzdeki 6 ay tamam mý devam mý noktasýnda önemli olacak benim için.
    Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53

5. Kuþlu sitede birisi yazmýþtý asli varmý bilmiyorum . Deva için ihracat patlamasý var diye .
    Ýlk 3 aylýk kimya eczacýlýk ihracat rakamlarýný bakarsak dolar bazlý %10.5 büyüme var.
    Deva özelinde ekstra bir büyüme varsa sürpriz bir bilanço ile karþýlaþabiliriz.
    Ýhracatýn ciroda ki payý arttikca þirket Türkiye ilaç fiyat riskini minimize edecektir.

MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by hasan polat Yazýyý Oku
    Hocam bende 31,38 gibi fiyatlardan 4 bin lot pozisyon aldým sanki birþeyler olacak gibi, 33 ü görürmüyuz acaba?
    Birþeyler oluyor galiba

7. Biraz tahtanýn durumu hakkýnda bilgi vereyim. Son bir yýl en aktif üç kurum gedik, bofa ve yky...gedik son 6 ayda 1 milyondan fazla topladý ve malileti de oldukça iyi..yani tahtanýn ana oyuncusu diyebiliriz. bofa ve yky ise malum olduðu üzere bistteki ana robotlar..ilave olarak bofa nýn yabancý için alým yaptýðý da oluyor.

Son 2 haftadýr milyon lot altýna inmedi hacim...daha önce 500 bin civarý takýlýyorduk, sýradýþý günler haricinde. Yani bir hareket olacaksa bu üç kurum harekete liderlik edebilir gözüküyor. Bugün ilk üçte bu kurumlar var ve alýmlar güçlü duruyor. Günü 3 milyon lot üzeri hacim ve %5 den fazla prim ile kaparsak hareket baþlamýþ olabilir.

Öte yandan sanayi üretim verileri açýklandý. Ýlaç sanayi fiyat belirsizliði ve maliyetler nedeniyle son aylarda genel sanayinin oldukça altýnda büyüyordu. Ancak þubatta %21,4 üretim artýþý olmuþ..Bu dönemde imalat %14, kimya %13 artmýþ...Bu artýþ tek aylýk deðil de önümüzdeki aylarda da devam ederse, ihracatta ciddi sipariþler kaynaklý olabilir ve 1-2 sonra ihracat verilerinde de durumu görürüz.

https://twitter.com/ilacendustrisi/s...37292839006208
    Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53

8. Ýlaç üretim endeksi 12 aylýk ortalama %0.2 artmýþ hala istenilen seviyede deðil .

https://twitter.com/ilacendustrisi/s...Vwfn4J7lg&s=19

MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 117/716 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •