hisse candır viob patlıcandır napıcağı belli olmaz uzak durun.
hisse candır viob patlıcandır napıcağı belli olmaz uzak durun.
Geçen yoğun bakımda uzman Dr arkadaşım söyledi 18 yaşında ki bir genç enerji içeceği içmiş ve şuan yoğun bakımda. Evlatlarımızı koruyalım bundan
Netanyahu, 1967’den bu yana İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri’nin ‘sonsuza dek İsrail’in ayrılmaz bir parçası olacağını’ söyledi.
“Bugün herkes Golan’daki varlığımızın, Golan’ın eteklerinde değil, oradaki varlığımızın ne kadar önemli olduğunu anlıyor” diyen Netanyahu, İsrail’in Golan Tepeleri’ndeki askeri varlığının ülkenin ‘güvenlik ve egemenliğini garanti altına aldığını’ öne sürdü.
Netanyahu, yeniden ABD Başkanı seçilen Donald Trump yönetiminin 2019’da Golan Tepeleri üzerindeki İsrail egemenliğini tanıdığını hatırlatarak, Trump’a teşekkür etti.
Bekliyorum Selefi Cihatçı arkadaşlar ne zaman Golan'ı kurtaracak ve bu bölgeden İsrail'e saldırarak Filistin'e destek verecek.
İsrail fırsat bu fırsat diyerek Suriye'deki hava üstlerine vurarak onlarca helikopter ve uçağı imha ettiği haberi düştü şimdi de.
SELEFİ MÜCAHİTLER in lideri zaten GOLAN tepelerinde doğmuş.GOLAN tepelerini İSRAİL yeni işgal etmiyor.
İSRAİL 14 aydır ŞAMI sürekli vuruyor..Yani değişen -yeni bir şey yok.
Elbette HTŞ nin ilk yapacağı şey kendi idaresini kurmak ve SURİYEDE bir devlet mekanizmasını yapmaktır.Daha kendilerinin ciddi problemi varken şuanda İSRAİLLE çatışmaları anlamsız.
Kan kaybı olan hastanın ,başkasına yardım etmesi beklenemez.
Değil CİHATCI-ÜMMETÇİ yönetim,halkın idaresine dayalı bir yönetim bile,HALKIN BASKISINDAN dolayı İSRAİLE muhalif olmak zorunda kalır.(müslüman ülkelerde)
Daha önce NURSİ varken,GAZZEYE tutum nasıldı?
[QUOTE=ABKA;6943583][QUOTE=Denizdenizli61;6943543]
Hayır neyi tartışıyoruz..ESAT sizin kahramanınız olsun...Ülkemde bu işe siyasal mezhepçilikle yaklaşanlar var...
Ayrıntılara takılmanın anlamı yok..3 kat 10 kat..çok mu önemli..TV-MEDYAYA bakan zulumleri görüyor..
Bu adam Putin in baş stratejisti olarak bilinir.
İlginç şeyler yazmış bizimle ilgili
https://x.com/Agdchan/status/1866212...c6aFwAO5Q&s=19
Kriptolarda kaldıraçlı işlem yapmak için de cidden mangal gibi yürek lazım...Neler yapıyor adamlar grafiklerde...
[QUOTE=ABKA;6943258]Sizin kanalı seyrediyorum...NOW tv...
Bakın o zindanlara-yapılan işkencelere...NOW bile kayıtsız kalamadı.
Yerim ABD-İRANI VS...bu insanların kurtulması bile yeterlidir.
100.000 kişi yerin 7 kat altında ışık görmeden,yıllarca tecavüze uğramışlar.İnsanları PRESSLEMİŞLER.İsimlerini unutmuşlar.
İşinize geldiği yerden bakıyorsunuz Sayın Abka.
Bu tür videoları 7 ekim saldırısı sonucunda görünce bu siyonist kurgusu.
Suriyeli muhalifler yayınlanınca doğru.
100 bin kişi Sam'da yerin altında.
Yüzbin insan.Bana mantıklı gelmedi.
Yer İmleri