Sayfa 1172/2317 İlkİlk ... 1726721072112211621170117111721173117411821222127216722172 ... SonSon
Arama sonucu : 18536 madde; 9,369 - 9,376 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Oğan, Mhp'den 2 kez ihraç edildi. Ilk ihraç sonrasi mahkemeye vererek, geri dönmüştü. Mhp'nin bölünme sürecinde rol aldığı ortada. Ümit Özdag, Meral Aksener ve Koray Aydin. Tayyip Ağamin Oğan'a ihtiyaci yok ama Mhp'ye ihtiyaci var. Akp içinde ise Mhp'ye gıcık, hiç azımsanmayacak bir kesim var.
    Perinçekciler 2.turda Cumhur'u destekleyeceklerini açıkladilar, Oğan ve Özdag hakkinda da aşagidaki yayini yapmişlar ama burada da Cia- Mossad kelimeleri bol miktarda gecerken, İran baglantisi perdelenmiş. Bu iki isim koken itibariyle Iran'a yakin olmasi gereken isimler degil mi?

https://www.aydinlik.com.tr/haber/um...riliyor-389412
    Umit Ozdag'in "Hudapar ile ilgili bir teror baglantisi yok" sozunden hareketle, degerli bir katilimci mesaj yazmis "Erdogan'a goz kirpmis" diye yazmisti.
    Tabii burada Hudapar'in Iran' la yakinligini da unutmamak lazim.
    @erefefik

2. https://www.sozcu.com.tr/2023/teknol...dildi-7688945/

Kuzey Kutbu’nda plastikleri parçalayan mikroorganizmalar keşfedildi
    İsviçre'den araştırmacılar, Alpler ve Kuzey Kutbu'nda plastiği düşük sıcaklıklarda bile parçalayabilen mikroorganizmalar keşfetti.
    Haber aleminde buz, ölüm demektir. Yeni bir keşif ise iktisadi kriz. Ama bu keşif bir mikroorganizma, bunu bir hayvan olarak düşünürsek, bunu ben bile düşünemem. Cunku daha once hic boyle bir seyle karsilasmadim.
    Bunu bosverelim, kayışlari iyice kopartacaz billah.

Yanliz, bizim destekledigimiz Oso'cular, Halep'den Idlip'e cekileceklerdi(anlasma sonucu), o gun Sputnik anasayfada buzlar icinde bir Buzkiran vardi.
    Ben iste bu foruma aynen sunlari yazdiydim.
    Konvoya ateş edecekler.
    Ertesi gun aynen dedigim gibi oldu, konvoya ates edildi, 30 kusur muhalif öldüydu.
    @erefefik

3. Defence Turk
    @Defence_Turk
    🔴🇪🇪Estonya'nın 4x4 ihalesinde finale sadece 🇹🇷Türk şirketleri kaldı

🔸Estonya Ordusu'nun açtığı 4x4 zırhlı araç ihalesinde kısa listeye Otokar Cobra, BMC Amazon, Nurol Yörük ve Ejder Yalçın kaldı.
    İşte büle...Aynen yazdığımız gibi...Üle büle deel...Bizz anca birbirimizle yarışırız be ya...Hey gidinin heyy...Nereden nereye...
    @erefefik

4. Ata İttifakı, ikinci turda kimseyi açıkça desteklemeyecek. Seçmenlerini serbest bırakacaklar, doğru olan da budur.

Aferin...
    @erefefik

5. https://www.justice.gov/usao-edny/pr...ssian-military

“As alleged, while ostensibly operating as a defense contractor for NATO and other ally countries, the defendant and his Aratos Group were double dealing, helping to fuel Russia’s war effort and their development of next generation weapons,” stated United States Attorney Peace. “Our Office continues to work tirelessly to ensure that disruptive technologies do not fall into the wrong hands.”
    @erefefik

6. Erdoğan: "Sinan Oğan'ın isteklerine boyun eğmeyeceğim."
    Erdoğan yanlış hamle yapmaz. Danışmanları çok iyi.
    @erefefik

7. VartoLu
    @ironik_li
    ·
    11d
    Recep Tayyip Erdoğan ve Betül Sayanın uygunsuz fotoğrafları ve inanılmaz bilgileri geldi.
    Doğruluğunu teyit etmediğim için paylaşmıyorum.
    ))))))))))) Yurt dışında olduğu için kendini güvende saniyor.
    @erefefik

8. Şaban Sevinç
    @sabansevinc2
    ·
    3s
    Madem herkes öneriyor
    Ben de Kılıçdaroğlu’nun kazanacağı formülü yazayım

- Gültekin Uysal’ın önerdiği gibi malum 4 kişi feragat eder

- Akşener, İmamoğlu, Yavaş ve Oğan CB Yardımcısı, Özdağ ve İnce bakan yapılır

Büyük sinerji ile seçim kazanılır

Atatürk’e dönülür #19Mayıs
    İlhami Işık
    @dunya20101
    ·
    1 sa
    @sabansevinc2
    adlı kişiye yanıt olarak
    Dünya size güzel valla
    Onu çıkar bunu koy
    Oh ne güzel hayat
    Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    1 sa
    @dunya20101
    ve
    @sabansevinc2
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bir de hemen şak diye seçim kazanıyorlar vallahi )
    Tweetler akar duru. Hiç durmadan.
    @erefefik

Sayfa 1172/2317 İlkİlk ... 1726721072112211621170117111721173117411821222127216722172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •