Sayfa 118/1019 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Seydullah Nebati'den faiz yorumu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi deneyimli iş insanı Seydullah Nebati "Yarınki Merkez Bankası toplantısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası'nın bence pas geçmesi lazım. Ama kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır" dedi.

B&G Yönetim Kurulu Başkanı Seydullah Nebati yeni ekonomi modeli ve faiz ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bloomberg HT'den Burak Karagöz'e konuşan Seydullah Nebati, Merkez Bankası'nın yarınki toplantıyı pas geçmesi gerektiğini, bununla birlikte kanaatinin bir puanlık indirim olduğunu söyledi.

Seydullah Nebati şunları söyledi: Küçük bir aralığımız kaldı demişti. Zaten enflasyonun altında bir reel faizle ilerliyoruz. Kaldı ki piyasada faizler inmedi. Sadece kısa vadeli faizler indi.

Seydullah Nebati yeni ekonomi modeline ilişkin ise şunları söyledi: Diyecek fazla bir şey bulamıyorum. Biz de yeni yeni tanıyoruz, anlıyoruz. Ben hükümete güveniyorum. Ellerinde bu kadar veri seti varken, Türkiye'nin bütün kurumlarından bilgi alırken ben hatalı bir program izleyeceklerine inanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla kısa vadede zor olacak. Her zaman iyimser olmak zorundayız.

2. Peki hisse fiyatı arttigi zaman teminat eklemek lazım demişsiniz.bu teminatlar ne için yada yanabilir mi hisse fiyatı artınca teminat eklersek nasil garanti getiri oluyor .sn yuji. Birde fiyatta eşlesme olmayınca işlem nasıl ilerliyor l
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Riskler:
    1-Alım için ve satım için ayrı emir gönderiliyor. Bu emirlerden birinin gerçekleşmeme ihtimali var:
    ---Kademede yeterince lot olmayabilir ya da şu fiyattan al/sat demişsinizdir ve o fiyata eşleşme olmamıştır.
    2-Sat pozisyonu için: hissenin fiyatı arttıkça teminat eklemek gerekir. Viopta bir miktar fazla para tutmakta fayda var bunun için. Zaten nemalanıyor gecelik
    3-Komisyonlar önemli. Ne kadar düşük komisyon o kadar iyi

Bugünki işlemlerim (komisyonlar düşülmüş):
    BIMAS Alış:82.85 Satış:85.05 MK:52.97
    SAHOL Alış:15.49 Satış:15.92 MK:55.42
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    işsizlik bitecek mi bu ortamda döviz almak stok yapmak daha çok kazandırırken kim yatırım yapıp 6000 lirayı geçecek işçi maliyeti ile iş kuracak
    Tercih ettikleri tek şey din üzerinden, nas üzerinden politika yaparak din sömürüsü yapmak oldu... Her zaman yaptıkları gibi...

Yoksa faiz cari açık-faiz-enflasyon masaliyla herşeyin fiyatıni %100 arttırıp halkı %50 fakirleştirene söylenecek tek şey ya sayı saymayi bilmiyor ya da dayak yememis lafidir..

4.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Tercih ettikleri tek şey din üzerinden, nas üzerinden politika yaparak din sömürüsü yapmak oldu... Her zaman yaptıkları gibi...

Yoksa faiz cari açık-faiz-enflasyon masaliyla herşeyin fiyatıni %100 arttırıp halkı %50 fakirleştirene söylenecek tek şey ya sayı saymayi bilmiyor ya da dayak yememis lafidir..
    https://twitter.com/tele1comtr/statu...5mZg59BPA&s=19

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bahri sogan al da dussun.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Peki hisse fiyatı arttigi zaman teminat eklemek lazım demişsiniz.bu teminatlar ne için yada yanabilir mi hisse fiyatı artınca teminat eklersek nasil garanti getiri oluyor .sn yuji. Birde fiyatta eşlesme olmayınca işlem nasıl ilerliyor l

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisseye ödediğiniz tutarın yaklaşık %10 kadar teminat tutuyorsunuz viop hesabında. O para da gecelik mk %14.50 civarı nemalanıyor, yanması diye birşey sözkonusu değil

Ben alımda fiyatı bir tık yukarı, satımda bir tık aşağı giriyorum garanti olsun diye. Çok yüklü girmediğiniz sürece sorun olmaması lazım.

En iyisi düşük miktarlarla deneme yapın çok daha kolay anlarsınız. Göründüğü kadar karışık birşey değil

Yarın excel atarım. Alım satım değerlerini ve komisyon oranlarını girince mk vs. değerleri gösteriyor

FLAŞ FLAŞ...
    Merkez bankasının mevduatçı için yarınki planı ifşa oldu !

Dostum usd alip duruyorsunuz ama onun karsiligi varmi bunu merak ediyor musunuz
    yoksa fiziki mi alim yapmaktasiniz

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    cb ekonomi danışmanı da yüksek kur düşük faiz ekseninde yatırım odaklı bir şeyler zırvalamış artık hiç fark etmez hangi seviyeden olursa olsun elime geçen her TL'yi dolara geçireceğim, ister 20 olsun 20'den alacağım yetti artık be her gün ekmeğimize kan doğruyorsunuz
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 118/1019 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •