Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Hiç kutsanmış adam eleştirilirmi,ne demişti adamlar Allahın bütün vasıfları onda birikmiş,bide çeçeli olayı vardı,Öhasekiyi izleyelim.
https://www.youtube.com/watch?v=gnCqq9cSVFg
Erdoğan'ı ağlatan şaire gözaltı
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...B1/ar-AA1p5Msq
Dışarıdan para arıyorlar bunları görmüyormu gerçek yabancı.
Hökömetin borazını TRT ziraat bankası ve halk bankı savunuyor,neymiş yalan dolan haberlere inanmayın diyor,bankamız müthiş karda çekemiyorlar diyor batık değil diyor,peki kalkınma bankasıda varlık fonunda bedelliye gitti paraları iç ettiler,bütün bankalar gitti bu neden gitmedi ???,adamların işi gücü yalan dolan,tüpçü bu bankadan 750 milyon dolar aldı aydın doğanın malını mülkünü almak için para ödendimi koca bir yok,ödediği para sadece %3,aldığı para 1 milyar doları aşmış,bunun gibi niceleri var![]()
TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını %50,00 olarak korudu (Beklenti %50,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Para politikasındaki kararlı duruş; yurt içi talepte dengelenme, Türk lirasında reel değerlenme ve enflasyon beklentilerinde düzelme vasıtası ile aylık enflasyonun ana eğilimini düşürecek ve dezenflasyon sürecini güçlendirecektir
TCMB: Kurul, parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de göz önünde bulundurarak politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir
TCMB: Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir
TCMB: Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir bozulma öngörülmesi durumunda ise para politikası duruşu sıkılaştırılacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
İletişim başkanlığı : Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi” iddiası doğru değildir.
Bakan Şimşek’in görevinden istifa etme kararı aldığı ve ikna edilerek görevde kaldığına yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.
Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz.
Ateş yanmayan yerden duman çıkmaz...gözleri ışıltılı nebatiyi isterek,adamlar ülkede batırım ekonomisi istiyorlar,öyleye yargı neden ele geçti,oda yetmez gibi anayasa mahkemesine kendi üyelerini atadılar onlar bile onlara karşı geldi,yani tam merkezden vurma hesapları,sosyal medya hesaplarına saldırı boşuna değil,emiri veren zat uşağı fahrettin altuna trol ordusuylan beraber saldırı halinde,bu böyle gitmez tabiki aptallar uyanması şartıylan.
Yer İmleri