“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
böyle bir dikis hayatimda ilk kez görüyorum. dikis değil fermuar mübarek. .yazik bu kadar acizlik olmaz.yakismadi sana yalandan yerlere kendini atmak.yenemiyorsan rakibin elini sıkıp teşekkür edip gideceksin..ama boyle acizce maçı bitirmek yakismadi..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
şenol güneş türübünden gelen bir cisimle yaralanmadı koridorla soyunma odası arasında bir şey olmadıysa soyunma odasında kendileri yaptılar. çünkü türübünden gelen madde sonrası sahayı terk ederken tek bir yarası yoktu
bir halt olacağı yok.
soyunma koridoruna girerken yalandan kendini yere attı.
saygı duyduğum ve beğendiğim şenol güneş in gözümde 1 kuruş değeri kalmadı.
tolga nın açıklaması da acizlik kokuyor... rahmetli anana devamlı arkandan küfür mü atıldı..
yanındaki polislere bu ********den şikayetçiyim dersin, olay biter.
o zaman futbolcu niye oldun.
her şeye rağmen fb seyircisi içlerindeki bu ********lere 4.boğaz köprü borularını dikmeleri lazımdır.
ceza verilecekse iki kulüpte hükmen mağlup olsun, manisa da kupasını fenerbahçe stadında alsın.
3-5 bozuk para atılınca staddan kaçacaksanız ne işiniz var süper ligde
Şenol Güneş bütün kariyerini kadıköyde 1 süt kupası uğruna ayaklar altına aldı. yok dünya 3. lüğü yok bilmem ne sen bundan sonra bu utançla nasıl yaşayacaksın? Tarih seni futbolun sahtekarı diye anacak . Atılan twitlere bak sokağa bile çıkamazsın bu utançla
Bence senol gunes ve tolga zenginin futboldan sonsuza kadar men edip 2-3 yil hapis cezasi vermeli besiktas hukmen yenilmeli.fenerbahce ye fair play oduli verilmeli...aziz baskanda yilin centilmeni secilmeli..baska turlu forum sakinlesmeyeck...birakin bu takim isini bgn fener ne olur sizce?
Yer İmleri