Sayfa 119/573 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4578 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Şenol Güneş ‘in kafasına gelen birşey var .. Şenol Güneş kalkıyor kafasına buz konuyor ve Şenol hoca kafasında buzu istemiyor eliyle kafasını tutuyor ve duruyor sahada .. 5 dikiş atılan birinin kafasına buz konulsa yada sonra buzu kaldırsa kanama olmaz mi ? 5 dikiş az degil ama kanama yok . Ben 11-11 olsaydi bu olayların olmayacağını düşünüyorum ama 10-11 ve 2-2 rövanşı olunca bjk’nin ortamı bu hale getirmek icin uğraştığına inanıyorum . Şenol Güneş numara yapıyor demiyorum ama 5 dikişle kanamayan bir kafa var , buz konuyor kana olsa buz koymazlar ve kan olur etraf .. Çok ilginç ve enteresan bir olay ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yara nerede ? Şenol Güneş Umarım böyle basit oyuna dahil olmamıştır ..

Şenol Güneş sahayı terk ederken kanama vs yok .. Allah Allah ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fenerbahçe’den resmî açıklama :

Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçının ikinci yarısında Beşiktaş yedek kulübesinde yer alan Tolga Zengin ile Mustafa Pektemek’in, tribünleri ağır söylemlerle tahrik etmesi üzerine hakem maçı durdurdu.

Daha sonra Beşiktaşlı futbolcuların sahayı terk etmesinin ardından hakem Mete Kalkavan, maçı tatil etti.

Müsabakanın akıbetiyle ile ilgili karar önümüzdeki hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından verilecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fenerbahçe’den resmî açıklama :

Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçının ikinci yarısında Beşiktaş yedek kulübesinde yer alan Tolga Zengin ile Mustafa Pektemek’in, tribünleri ağır söylemlerle tahrik etmesi üzerine hakem maçı durdurdu.

Daha sonra Beşiktaşlı futbolcuların sahayı terk etmesinin ardından hakem Mete Kalkavan, maçı tatil etti.

Müsabakanın akıbetiyle ile ilgili karar önümüzdeki hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından verilecektir.
    Türkiye futbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarısız ve en zavallı yönetiminden de başka bir açıklama beklemezdim açıkçası..
    Düşünün; Yıllardır Avrupa'da temmuz-ağustos ayında ön elemeden eleniyorsun, ligde şampiyonluk potasında bile olamıyorsun, tribünlerin yarı yarıya boş, futbolcu satamıyorsun, en borçlu klüpsün, sönmüş yıldızları pahalıya transfer edip taraftarını kandırıyorsun. Bunun yanında yıllardır yakaladığı ivmeyle Türkiye'de 1 numaralı klüp olup, avrupa'da bile ses getirip milyon eurolara oyuncu satıp, her maçı 40 bin kişiye oynayan takımı yenip aklın sıra başarısızlığını unutturmaya çalışıyorsun. Yemezler..Beşiktaş'tan Fener'e ekmek çıkmaz.
    Fenerli kongre üyelerinde biraz beyin varsa Ali Koç'u seçerler yoksa bu zihniyetsiz ve vizyonsuz yönetime daha yıllarca katlanırlar.

Daha 3-4 hafta öncesinde Galatasaray ile evimizde oynadık ki gs ile aramız hep kötüdür .. Fatih terim ve Hasan SAS var maç 0-0 bitti puan kaybettik ozaman en ufak olay çıkarmadık ama şimdi 2-2 rövanşında evimizde 0-0 ve karşı takım 10 kişi iken bunlar oluyor ve maç tatil oluyor .. Bu akla mantığa sığacak birşey degil

Yazık oldu çok üzgünüm .. Finale çıkacaktık ama tuzakla düştük oyuna geldik ve maalesef macta iyi niyetli olmayan bir kaç kendini bilmez taraftar yüzünden bunlar oldu ..

Geçmiş olsun .. iyi geceler ..

Sayfa 119/573 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •