Sayfa 119/613 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4897 madde; 945 - 952 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    kötümserlik pompalama yok bunu net söylim ekran konusuna gelince petındaki +1 ne kadar boş oldupunu sende biliyorsun bir iki kademe hesabı yapmayalım
    şu nit gerçek petun tek başına on numara şirket tek başona on numara bilanço

sevindim böyle düşündüğüne.

Ama endeks sanki %3-5 yukarı da bu hiç yükselmemiş gibi konuştun ona takıldım.

Dün de bugün de endekse paralel gidiyor. Borsada 300-400 kağıt var bunların bazılarının endeksten çok daha fazla artması , bazılarının daha az artması ve hatta bazılarının düşmesi normal konular.

Endeksin dün ve bugün artı olmasının en büyük sebebi Banklar ve özellikle Garanti bankasındaki artış.

Bankaların endeks üzerinde ağırlığı fazla olduğundan bunlardaki artış endekse direk etki ediyor. Garanti 2 günde %15 yukarı gitti.

Elbet genel yükseliş yansır her yere zamanla . Sabırlı olmak lazım.

2. İnceden aldik bakalim hayirlisi olsun, temettüleri ve fiyati cok cazip geldi, tabi uzun vade olarak geldik cok hayati bir durum olmadikca insallah uzun yillar buradayiz, niyetimiz bu yoksa su anda kacsin ziplasin beklentim yok ,

GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Başarı yolun sonu değil, yolun kendisidir... Başarı bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asıl başarı yolda kalabilmektir...

3. temettü vermeyen özsermayesi eksi olan şirketler yok hukmundedir dolayısı şle bırsa da öyle alınacak fazla hisse yok ne kdar ucuz olursa olsun umrum da değil emir
    petun cty satışı devam ettlce can sıkıcı olacak ne zaman kafa kaldırsa cty vuruyor kafaya

4. artık temettu yatırımı anlamsız...çunkü sabah bankam 28 mevduat faizi önerdi

5. iberta şu an herşey anlamsız ki faiz karşısında orası net

6. en azından artı da kapatması güzel.... yakın gelecekte gelecekte şirketten güzel haberler gelmesi ümidiyle herkese hayırlı hafta sonları... ben de Sakaryamın yemyeşil doğasına doğru yola koyulayım biraz memleket havası alayım)...
    Başarı yolun sonu değil, yolun kendisidir... Başarı bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asıl başarı yolda kalabilmektir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    artık temettu yatırımı anlamsız...çunkü sabah bankam 28 mevduat faizi önerdi
    Şu anda pınaretin olası temettü verimi %24

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Pınarsütünde rakamları hiç fena değil

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 119/613 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •