Sayfa 119/367 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Halk otobüsü çalındı https://t.co/W6iIKgd2Fz...buna hırsızlık diyemeyiz ...halkın otobüsü ihtiyaç halinde herkes tarafından kullanılmalıdır
    halk malı halkın malıdır. çalındı ibaresini halk adına kınıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    sen bilmezmisin beya diyanet bitcoine haram demiştir...şeytanın parası töbe töbe...
    Seytaninsa goley be ya...Kulahi ters giydircez...
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Hocam kuzuyu hiç cozumleyemedim yav
    Neyse altta bu topigi ilgilendiren haber
    Haberin 3 etkisi var
    1. İşin ciddiyeti. Tabi bu bi blof değilse ve karşıt taraf bunu görse (konuşma lan fazla açıkça çık delikanlı gibi de doguselim dese ki der der) insanlık anlicakki BM o durumda azot gibi açığa çıkıyor ve kukla kurum düzeyine inio.kimbilir belki zaten öyledir şarkısı bile var. Kim biliiiirrr kim biliiiirrr. Çünki bu blof u gören bu güce BM yi toplamadan gafil baskın yaparsan anca belki başarıya ulasirsin
    2. Aynı anda hem ölmeye hazır olun hem 2050 ye dek modern cin ordusu. İnandırıcı değil
    3. Bu gercekki dünya vatandaşlarının paracıklar vergiler silaha gidip gidip ordanda pas tutucak yani alt tabakaya yol istihdam metro sağlık He He var o da olucak kalırsa para tabi
    http://m.milliyet.com.tr/dunyanin-en...dunya-2586071/
    Kurecik'teki redar bizi hedef yapar...
    @erefefik

4. #Sondakika

Yunanisrtan donanması Türkiye'nin Mersin limanından kalkan ve Libya'ya giden bir yük gemisini durdurdu.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kurecik'teki redar bizi hedef yapar...
    Hocam hiç o kadar detaylı bakmadiydim
    Şöyle fikir uretiom arada
    Bireylerin olduğu tarz uluslarinda bilinç kader alışkanlık adına ne dersek diyek degismesi güç ama imkansız olmuyan alışkanlıkları var
    Mesela cin rus tarih boyu genelde hep defans ingiliz ve bi takım yerler hep ofans yapmış
    Ama haklı olduğun taraflar şu
    1. Degismesi güç diye alışkanlık mefhumuna fazla bel bağlanmak
    2. Saksıyı kullanan kazanır ne diyim ötesi var mı bence yok
    Not: ben valla kendi bilincimdeki bazı kötü alışkanlıkları yendim gitti gerçi gobegimde catladi yeni doğum yapmış sulu bi karı gibi :-) yani artık tek en assadaki gıda tarım hayvancılık topigine yaziom Bunlar yoksa maks tehlike mevzular yav bnm maça daha yimez bunu da eski forumdasliktan madem yazdın ayıp olmasına iki karaladim gari
    Zate doğa artık insanlığa insanın birbirine olduğundan çok daha sertlesti ama Netekim henüz gorukmuyo doga ana hep son an çıkar koşar gelir kimine yardıma kimine hezimete Allahın hesabını kitabını kimse bilemez fikirde yurutemez

6. Mesela cin rus tarih boyu genelde hep defans ingiliz ve bi takım yerler hep ofans yapmış
    Bu muthis bir tespit iste abi...Urus degil de Çin hep defans yapmis. Tarihinde bu derece dunyaya acildigi bir donem yok.
    @erefefik

7. https://m.tr.investing.com/news/emti...r-gecti-512837

ABD merkezli WTI ham petrolün varili 64,08 dolar ile 8 Aralık 2014'ten beri en yüksek seviyesini vurdu.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu muthis bir tespit iste abi...Urus degil de Çin hep defans yapmis. Tarihinde bu derece dunyaya acildigi bir donem yok.
    Aslen abi gördüğüm uzun zamandır
    2 tip batis var
    Biri direkt Savaşarak
    Öteki savaş emtialarini gereğinden fazla alıp stoklayip imaline para harcayip hatta bunlar için borclanip iktisaden nefessiz kalmak
    Daha ben borçlanip borclanip sonra patronunu vurup hem borcu sildirip hem mala konana raslamadim
    Bu derece acık dememiş olsamda iki evvelki msj da ben Xi nin demecinde ikinciyi sezdim
    Yeaaa bende yeterli rezerv var dayı da oldum artık
    Siz silahlanin Ve bu vesile zayiflayin tarz ı
    Kendini amerika sandı heralde :-) ne bilim
    Ama uzulerek vakti zamanı Osmanlı değişik dönem bu iki taktigide malesef yemiş . Birazda onun mirası üzere El zayıf .
    Birazda şans be abi bak koreylen almanyaya bi dirhem para harcamadilar tek fisege dahi Durumları ortada Ha hep öyle mi gider Allah bilir
    Ben bu tarz girizgah ile "hem sarı ordu olmege hazır olsun hem 2050 ye dek moderenleseceguk " bi kararlilik sezemedim ama böyle internet köşesi ufurmesi tabi bu. Geçmişte belki tutturduysakta yumurtlamalari Bu hep böyle olcek manasına gelmez. Hayirlisi bizim ülke sağ kalsinda diğer hepicigi gumlesin ya bana ne
    Ama silah ve para ikilemi için baksana
    Koyinleri kripto paraları dahi konustiruveryolar
    Allah herkese akıl fikir bariscilik versin
    Ama insanda kurt var içinde
    illa o kurd u dusurcek bi sekil
    Bu tarz karmasalari çözümlemeye basit insan davranışlarını gözlemlemek filan muhtemelen yetmiycektir
    Yoksa zate bu teknolojilerle herkes her yere bi gecede ceee eceeee diyede gidebilir girebilir bunu akletmeye Muallim olmaya ne hacet
    Hep korkuylanda yaşanmaz
    Ama tabe tek göz açık uyuma derin uykudan yeğdir
    Su ama ile başlayan tumcelere de oldum olası gicigimdir
    Son düzenleme : Moruk; 11-01-2018 saat: 18:19.

Sayfa 119/367 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •