Sayfa 119/153 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. maliyekonomi
    @maliyekonomi
    ·
    8d
    Trump kazandıkları seçimi hile ile ellerinden alındığını ve yüksek mahkemeye gideceklerini söyledi. Yüksek Mahkeme saymayı durdurma kararı verirse bizde ki gibi yerel mahkeme bu karara uymazsa ne olur ?
    1789'da uydurdular: özgürlük, eşitlik, kardeşlik... Yani demokrasi.

Al işte demokrasi, demokrasinin gerçek yüzü nasıl da ortaya çıktı. Hep böyleydi, halkın karşısına iki aday koyup, perde arkasından kahkahalar atarak, adaylardan birini seçmesini bekliyorlardı.

Asıl Fransız Devrimi 1748'de olmuştu. Montesquie, müstehar bir isimle ''Kanunların Ruhunu'' yazdı.

Dedi ki: Demokrasi, tiranlığa gidişin en kestirme yoludur. Halk için en uygun yönetim biçimi, Anayasal Monarşi'dir.
    @erefefik

2. Ragnar
    @Lothbrok29
    ·
    17d
    Seçim öncesi öngörülen kaos ortamı ABD’de vuku bulabilir. Trump bekleneni yaptı ve zaferini ilan ederken Biden tarafı sağlıklı sonuçlar için en az 2-3 gün beklenmesi gerektiği görüşünde.
    @erefefik

3. Trump: "Büyük ihtimalle başkanınız ben olacağım".
    Ulmayacksın. Geçen seçimde daha ortada yokken başkanın Trump olacağını yazdıydım. Bu sefer Başkan ulamayacaksın.

Ulmaz diyorsam ulmaz.

Ben ne dersem o olur. Ul deyince uldururuz.
    @erefefik

4. John W.
    @Jevne_Turqvie
    ·
    2d
    Neyse, tahmin ettiğim gibi bu seçim ABD için bir kaosa dönüyor. Sırada sokak olayları ve piyasaların çakılması var.
    Akıllı adam, önünü görebiliyor abi...
    @erefefik

5. Ben Shapiro
    @benshapiro
    No, Trump has not already won the election, and it is deeply irresponsible for him to say he has.
    @erefefik

6. Maxime West Gözler
    @RealMaximeWest
    @Brandon1915
    ve
    @benshapiro
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    A difference between saying you're confident you're winning the election and feel you have it in the bag, and saying you have definitely won the election because your opponent is trying to manipulate the result. If your country can't see the difference then your democracy is dead
    @erefefik

7. Ekim Alptekin
    @ekimalptekin
    Adam kazandı ama Muharrem Ince’nin sergilediği olgunluğu demokratlar gösteremedi. Bu saatten sonra avukatlarla ve protestolarla işi zorlayacaklar ama tüm veriler
    @realDonaldTrump
    ‘ın Amerikan halkından 2. dönem onayını aldığını gösteriyor.
    Ekim Alptekin'i hatırladınız mı? Geçmiş sayfalarda var. Geçmiş sayfalarda arayacağınıza gugullayınız.
    @erefefik

8. Danny Makki
    @Dannymakkisyria
    In any other country in the world where a President would claim a premature election victory and ask votes to stop being counted the U.S would issue a statement showing "deep concern".
    @erefefik

Sayfa 119/153 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •