Borsaya güvenim zaten yoktu megabın batması resmen gözümü korkuttu,bu borsada zincirleme etkisi yapabilir...ytd.
Borsaya güvenim zaten yoktu megabın batması resmen gözümü korkuttu,bu borsada zincirleme etkisi yapabilir...ytd.
Güvenli fonlar altın , eurobont fonları faiz getirisi yüksek fonlar,gerçi faizler enflasyonun altında orta yollu kısa vade almak şartıylan oda çünkü bir ana herşey ters yüz olabilir...ytd.
3 kuruş paramız var yabancı ve yerli fon, altın ve biste dağıttık. altın hariç yüzümüz gülmüyor .
Merkezde tedirgin bu durumdan,elde kaynakta yok olasılı bir krize karşı,zaten devamlı döviz topluyor piyasadan,acırımda kayıp 128 milyar dolara ve suriyeliler için harcanan 40 milyar dolara,tabiki birde zat inadına nas deyip ben ekonomistim bana güvenin demesi faizi 8.5 yapması hep ironi,bunu zaten bilinçli yaptı,bilmiyormu kendisinin iktisatçı olmadığını,sebep küresel sermayenin emrinde,küresel sermaye ülkenin başına getirmedimi bu zatı adı üstünde eşbob göerevlisi,yani küresel sermaye ABD merkez üstü ingiltere dahil baş rol olarak,ülkemiz dünyanın merkez üssü,ne ararsan var dinlerin çıkış merkez üstü sayılır,jeopolitik,dünyanın oluşumu nedeniylen değerli madenler,üstelik çoğunun ismi bile bilinmiyor,yoksa gaz petrol yok,osmanlıya neden saldırdılar top yekün,elindeki petrol rezervlerini almak için,osmanlı kendi kendini bitirdi,sebebide teknoloji,gemi filosunu bile çürüttü haliçte,zaten bir şeyede yaramazdı teknolojik metalik yapı olan gemilere ağırlık vermediği için,sırf ege adaları bundan elimizden gitti,kurtuluş savaşında gemimiz yoktu,kıbrısa bile zar,zor çıktık gemisizlik yüzünden,osmanlı olayı 1789 fransız devrimi ile bitmişti,onlar hızlan teknolojiye yöneldi biz yaleli yaleli,neyse derinlere indikçe sorun çoğalıyor,iktidarda aynen osmanlının batağındaki gibi hareket ediyor,tabiki verilen emir doğrultusunda,ne bileyim bir deyim vardır Allah sonumuzu hayırlı eylesin,umut aptalların dahada uyanması.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Meraklısına
galatasaray maçı hangi kanalda?
Galatasaray'ın şampiyonlar ligi mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek. çarşamba günü oynanacak kritik mücadelenin ekranlara geleceği kanal belli oldu. Galatasaray, tur için isviçre'den avantajlı skorla dönmeyi hedeflerken young boys - galatasaray mücadelesi trt 1 ve tabii platformundan yayımlanacak
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri