Sayfa 119/548 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 945 - 952 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ptesi normal seansta işlem görüyor sanırım bruten çıkıyor yani .. yanlışmıyım. ..
    1 sonraki hafta
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    temettuyu ne zamam verecek arkasaslarr
    30.04.2018 temettu tarihi. 04.05.2018 hesaba gecmesi gerek. Bu yil nisan sonu ilginc.
    Bedelsiz aciklasa bir kerede. Guzel olacak. Hisse brutten cikmadan goturmezlerse isimiz zor

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    30.04.2018 temettu tarihi. 04.05.2018 hesaba gecmesi gerek. Bu yil nisan sonu ilginc.
    Bedelsiz aciklasa bir kerede. Guzel olacak. Hisse brutten cikmadan goturmezlerse isimiz zor

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Brutten cikmadan fiyati 5 lere yaklastircaklar diye tahmin ediyorum.
    Bakalim yaniliyormuyum
    Herkese bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4. lanet kağıt yüzünden birsürü kağıt gitti arkasından baktık. beklediğimize değse bari.

5. Kâğıdın neresi lanet sen lanet kağıt görmemişsin. Kimse kimseyi zorla tutmuyor. Millette ahkam kesme

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yazdıklarımda ahkam da kesmedim. Kağıtta zorla tutuyorlar da demedim. Sen nasıl çıkardın o yazıdan bunları ilginç.

7. Kâğıda LANET diyecek kadar seni sinirlendiren nedir. 10 tl den aldinda 4 tl yemi düştü. Boşboş konuşma begenmiyorsan sat kurtul giden kağıtlardan al.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    Yazdıklarımda ahkam da kesmedim. Kağıtta zorla tutuyorlar da demedim. Sen nasıl çıkardın o yazıdan bunları ilginç.
    Hangi kagit o meraklandim simdi. Ben adese kacirdim. Aslinda tercihimi dgzte kullandim. Pismanmiyim biraz. Ama olsun. Dgzte dibine kadar guveniyorum. Birde meraklandim yanlis anlamada kac lotun var.

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 119/548 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •