Sayfa 12/41 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
Arama sonucu : 325 madde; 89 - 96 arası.

Konu: Seçimden sonra borsa

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Gün içerisinde de dikkat çektiğim gibi endeksin şu anda 95 000 seviyesinden geçen ortalamaların üzerinde kalabilmesi çok önemli olacak. Yarın buraya dikkat edeceğiz , eğer üzerine atarsak piyasa iyimser bir moda geçebilir ve 96 000' i aşmayı deneyebilir.
    Yurt dışı piyasaları özellikle de DJ endeksini de takip ediyor olacağız.

95 000 sınırındayız.
    Bono faizi 18.86 ' ya geriledi.
    10 yıllıklar da 16.38
    16.50 altında kaldıkça 95 000 üzerine atma gücünü bulabilir , bist yukarı atakları için 10 yıllıklarda da gevşeme şart.
    Dow' un vadelilerde 24 100' e yaklaşmış olması da 95 000 üzerine geçişi zorlaştırıyor.
    95 000 geçilmediği sürece piyasa pozitife dönmez.

10 yıllık faizlerdeki 1 puanlık değişimin endekse etkisi 4 - 5 000 puan bu yüzden önemli.

Dow' un durumu önemli
    Ben bu konuda Şant Manukyan' ın yorumlarına güveniyorum.

Kendisinin görüşü özetle;
    "Amerikan endekslerinde negatif bir yoruma dönmek için henüz erken , bir konsolidasyon içerisindeyiz. Hala ana trendin yukarıya doğru olduğuna inanıyorum"

Açıkçası ben de buna katılıyorum . Trump ticaret savaşları geri çekilme için bahane olsa da Amerika ekonomik açıdan çok iyi durumda.
    Teknik olarak aşırı satış bölgesinde Trump biraz susarsa yukarı tepki yapacak
    Ama sonrası önemli ; tepki zayıf kalır ve 24 000 aşağı kırılırsa bu kez endişelenirim.

https://www.youtube.com/user/isyatirim/videos

DJ için ayrıca bilanço sezonunu da önemli , kar beklentileri olumlu dolayısıyla geri çekilmelerin yerini bir noktadan sonra yükselişe bırakacağını düşünebiliriz.

Sayın Uzeyr Doğan' ın beklentilerini de paylaşacaktım sizinle fakat programa gitmiş kendisiyle konuşamadım.
    Artık tvden izleriz...

Borsa şu dakika itibariyle Dow ' a göre çok güçlü duruyor , 95 000' i geçebilecek bir gücü var.

95 aşılırsa algoritmaların yukarı yönde tetikleneceğini düşünüyorum.
    94 952 aktif fiyat...

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    tekirdağ
    Gönderi
    77
    seçimden önce düşüp sonradan yeniden yükseldi.

Sayfa 12/41 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •