Sayfa 12/15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
Arama sonucu : 119 madde; 89 - 96 arası.

Konu: PATEK Pasifik Donanım Yazılım

1. İş yatırım dün 1.5 milyon lot bugün de 1.1 milyon lot satışla 2 günde takasındaki lotlardan kurtuldu. Pozisyon itibariyle 35 bin lot hissesi kaldı.

Amaç İş hisselerini almak mıydı, satmasına yardımcı olmak mıydı, bakacağız... Sonn günlerde Tera üzerinden, karşı bacakta da İnfo, Gedik, Oyak üzerinden alım-satımlardan sonra normal şartlarda bugün tavan kapatırsa sis perdesi biraz daha aralanır...

2. İş satışı 1.2 milyon lota çıkardı, pozisyonu bu andan itibaren eksi yazar, portföyünde hisse kalmadı.

Alıcı tarafında

Tera 587 bin lot
    İnfo 139 bin lot
    Oyak 112 bin lot
    Tacirler 90 bin lot
    İnvestaz 82 bin lot

Gedik ortalarda yok.

Satış tarafında tüm satışların % 90 ı İş tarafından satıldı. Bariz başka satıcı yok...

Bakalım neler olacak bu saatten sonra?

3. 3 Mart Pazartesi-13 Mart Perşembe arasında takastaki lotları eksilenler

İş yatırım 3.100.000 lot
    Garanti 290.000 bin lot
    Emeklilik Fonları 190.000 lot
    Zıraat 160 bin lot
    Ak 150 bin lot
    Gedik 80 bin lot
    Deniz 80.000 lot

Toplam 4.050.000 lot

Alanlar

Tera 1.500.000 lot
    İnfo 750 bin lot
    Citibank 490 bin lot
    Oyak 310 bin lot
    Bankof 310 bin lot
    Tacirler 150 bin lot

Toplam 3.500.000 lot

Takastaki tüm lotların sayısı 27 milyon ve % 15 oranına yakını 2 haftada el değiştirdi.

Şirketin defter değeri 5 lira 10 kuruş. PD/DD 21.47

Piyasa değeri 14.6 milyar lira. Sermayesi 134 milyon lira.

4.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    3 Mart Pazartesi-13 Mart Perşembe arasında takastaki lotları eksilenler

İş yatırım 3.100.000 lot
    Garanti 290.000 bin lot
    Emeklilik Fonları 190.000 lot
    Zıraat 160 bin lot
    Ak 150 bin lot
    Gedik 80 bin lot
    Deniz 80.000 lot

Toplam 4.050.000 lot

Alanlar

Tera 1.500.000 lot
    İnfo 750 bin lot
    Citibank 490 bin lot
    Oyak 310 bin lot
    Bankof 310 bin lot
    Tacirler 150 bin lot

Toplam 3.500.000 lot

Takastaki tüm lotların sayısı 27 milyon ve % 15 oranına yakını 2 haftada el değiştirdi.

Şirketin defter değeri 5 lira 10 kuruş. PD/DD 21.47

Piyasa değeri 14.6 milyar lira. Sermayesi 134 milyon lira.
    Sevgili undergeround kardeşim bu tekasda sanırım bu günkü giriş yok gibi ben geçmiş takaslara giremiyorum fakat tera bu gün 900 bin lot felan daha aldivermede yani 3-4 gundur tera 3 milyona yakın alış yapti biliyorum acaba bir yerlerevirman mi yaptı ki 1'5 milyon goruluyor hayırlısı gelecek ve Avrupa'nın istahi bu hisselere iyi yarayacak orta uzun beklentim bu yönde hayırlı kazanclar tabi tüm ky dostlara
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Sevgili undergeround kardeşim bu tekasda sanırım bu günkü giriş yok gibi ben geçmiş takaslara giremiyorum fakat tera bu gün 900 bin lot felan daha aldivermede yani 3-4 gundur tera 3 milyona yakın alış yapti biliyorum acaba bir yerlerevirman mi yaptı ki 1'5 milyon goruluyor hayırlısı gelecek ve Avrupa'nın istahi bu hisselere iyi yarayacak orta uzun beklentim bu yönde hayırlı kazanclar tabi tüm ky dostlara
    Tera seans başında 300 bin lot kadar alıştaydı, karşı tarafta İş satıcıydı. İş satışları ne zamanki 1.2 milyona ulaştı Tera alışları da 600 bin civarındaydı. İş satışları bitince saat 3 gibi Yapı başladı satmaya ama onun satışlarına kimse dokunmadı, hisse de 112 liradan 106 liraya kadar düştü. Ne olduysa son 1 saat hatta son yarım saatte oldu. İş sattıklarını geri almaya başladı, 450 bin lot kadarını ger aldı, Tera da alışlarını 700 binlere çıkarttı, İş ve Yapının malları dışında kimin malı vardı, ortalarda hiç gözükmüyor dediğim Gedik yarım saatte falan 400 bin lot hisse sattı. Bakmayın Teranın 969 bin lot ile alım yaptığına, aldıklarının son 200 bin lotunu karanlık odada kapanış 109.00 dan 110.20 liraya kadar kendisi aldı, satanlar da karışık, Gedik, İnvestaz, Tacirler vs...

Ekranımda Pehol da var takip ettiklerim arasında ama Peholde ki Tera ile Patek deki Tera biraz farklı işlemlere sahipler. Patek de Pehole benzer bariz mal alımı yok, Pehol de aldıklarını ya Tera takasında ya da Teranın fon takasında görme şansınız var, Patek de biraz allenfiringili işler dönüyor.

İş satışını bitirip tahta rahatladı mı amaç buysa belli olur dedik ama İş sattıklarının neredeyse yarısını geri aldı, aynı kişi ya da grup mu yoksa Terayla birlikte işleri yürütenler mi İş üzerinden alım yaptılar??? Malum takas takip etmek oldukça zor. İş satışı bitirdi diye bakıyorsunuz ama aynı İş üzerinden yine alım yaptılar.

Çıtır çerezlik diye başlamıştım ama portföyümün 5 te birine ulaştı son birkaç günlük alımlarım. Sürekli ekran takibinde olduğumdan en küçük riskte bırakırım malı ama şimdilik görüntü heyecanlı.

Son bir şey daha var, bugün Tera sistem değiştirdi, daga iöceki 3-5 gün boyunca hisseyi toplamak için daha doğrusu İş in sattıklarını almak için hem de aceleyle almak için % 3-5-7 hatta tavana kadar siler süpürür sonra tahtayı kendi haline bırakırdı oysa bugün Tera yine çizerek aldı ama % 1-1.5 marjlarda yaptı bunu. Hatta İş ile Tera nınn yöntemi o kadar aynıydı ki son 1 saatte aynı % 1-1.5 primlerde çizerek alımları o da yaptı. Bundan dolayı sanki 1.2 milyon lot satıştan sonraki İş tarafından geri alınan 450 bin lot alımlar tipik Tera sisteminde alışlardı ama marjı daraltarak yaptılar.

6. Haftalık grafik bu hafta itibariyle düzelme emaresi gösterdi, 117 lira tl bazlı ilk sıkıntılı alan burayı geçer ve üzerinde kalıcı olursa, takaslar ve alımlarda herhangi bir terslik olmazsa, 117 lira üzerinde kalmaya devam ettikçe sonraki hedefi Mart 2024 tarihinde gördüğü 193 lirayla çanak katlaması olur.

Haftalık dolar bazlı ilk direnç 3.55 seviyelerinde ki daha yarın var, 3.55 dolar yani 3.55 X 36.60 = 130 lira. 117-130 lira arası bölge aşıldığında tl de 193 çanak hedefi dolar bazlı ise 6.01 yani 6.01 X 36.60 = 220 lira hedef olur. Bu seviyeler aşılırsa, Tera ya da haber kaynaklı ki bu aralar Tera her yere atlıyor, o durumda tekrar değerlendirme yapılabilir...

Günlük tl ve dolar grafikleri haftalığa göre çok daha iyiler ve hareketin devamı gelir mi endeks düzeltmeye gider mi ilerleyen günlerde belli olur...

7. Patek bu gin biraz üzdü sabah 115'4 i gösterenip 100 TL kapatmasi pek hos olmadi gene tahtada tera vardı ama o aldikca birileri baskıya devam etti sanırım halka açık kisimlari tera toplayacak ve verene gel ver alırım modunda nereye kadar direnecek gorecegiz bu gün de 2'5 milyon lot verene gel dercesine aldı hayırlısı bakalim şu aralar iyi bir kap haberi hisseyi toplar -9 yakışmadı hisseye pazartasi zıplar diye düşünüyorum ama ancak bu günkü zirveye bile gelemez tavan dahi olsa hayirlisi

8. Yerli insansız helikopter ALPİN, 850 km menzile ulaşıyor
    Pasifik Teknoloji şirketi TİTRA’nın geliştirdiği Türkiye’nin ilk insansız helikopter ALPİN, 200 kg yükle, 9 saat havada kalıp, 850 km menzile ulaşabiliyor. TİTRA Teknoloji Kurucu Ortağı Muhammed Selman Dönmez, ALPİN’in askeri görevlerde ulaşılması zor yerlere lojistik ihtiyacının hızlı giderilmesi için kullanıldığını dile getirerek, yol güvenliği gibi destek ihtiyacını ortadan kaldırarak riskleri azalttığını belirtti.

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •