Nurol 200 bin pazarlıksız yeni giriş 20,75 ,51 gün bağlandı...Milyon üstüne 21,50 hatta sıkı pazarlıkla 22'e yakın oranlar mümkün.EFT muafiyeti aldım.HİÜ de yok....Burgan hoşgeldin 19,25 oldu...
Nurol 200 bin pazarlıksız yeni giriş 20,75 ,51 gün bağlandı...Milyon üstüne 21,50 hatta sıkı pazarlıkla 22'e yakın oranlar mümkün.EFT muafiyeti aldım.HİÜ de yok....Burgan hoşgeldin 19,25 oldu...
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Akbank yada ak yatırım( hangisiydi tereddüt ettim) bono 55 gün 1m alt limit 20 mk oran
nurol pazarlıkla 200K 'ya %21 filanda verir o zaman..
aktifin atak yapması lazım..
merkez bir anda 20 ye çıkmaz, çok sert olur.
şu an ki görüntüde önce 17.75 ten 18.50 ye gelecektir..
ytd.
syg,
Bedelli askerliğe karşıyım. Ülkede her konuda parası olana öncelik varken sadece askerlik konusunda eşitlik vardı. Ayrıca askerlik , hasreti, insan sevgisini, ana baba kıymetini, aşk acısını öğretir. Toplu yaşam kurallarını öğretir. Sabır, açlık, temizlik vb. daha bir çok konuda en iyi öğreticidir. Her erkek okula gitmeyebilir ama mutlaka askere gidiyordu. Yurt sevgisi, kendine güven gibi değerleri alıyordu. Şiddetle karşıyım ama nafile. Her konuda olduğu gibi kabak gibi bölündük. Bölüne bölüne çoğalırmıyız kaybolurmuyuz göreceğiz.
https://www.quora.com/How-do-I-impro...90a&srid=h5bWq
Su ana kadar okudugum en iyi yazilardan birisi.
Analoji mukemmel.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Yer İmleri