Sayfa 120/1000 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İyiki soğan işine girmemişim şimdi stokçu hain ve ceza yerdim. Yeni Türkiye çok renkli.
    Sarayzade'nin [emoji857] stoğuna kimse elleşmemis hayretim şaştı, [emoji6]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Devlet vatandaşın bekası için ne kadar özen gösteriyorsa vatandaş ta devletin bekasına o kadar sahip çıkar.Gerçek bir tehdit olunca bu topraklarda herkes biraraya gelmiştir,ilerde de gelir.Ama devlet kutsallığı falan deyip yanlış yönetime hatalı işlere eyvallah demek de bizim kendi aklımıza hakaret olur.Sen git bir sürü gelir getirmeyecek projeye garantör ol,dolar bazında garantilerle vatandaşın parasını bu projelere göm,memleket işsizlikten aşsızlıktan kırılırken kanal istanbul gibi bir garabetten vazgeçme sonra benim dolar almama altın almama kız ,oldu mu yani.Ekonomi başka ,vatanseverlik başka,ekonomik akılı gölgelemek için vatanseverlik falan deyip milletin aklını karıştırmak bence yanlış.Enflasyonun nedenini soğan stokçuluğunda arayan zihniyeti ben eleştirmeye bile üşenirim.O seviyede yorum yazmak forumdaşlara ayıp olur gibi gelir bana.Neyse hakkımızda hayırlısı artık.
    Ben saglam geydircektim de, bos verin gitsin bu got kilina, ****** etmeye bile degmez!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    2000---- 2008 ve nihayet 2018 krizinin başlangıcı, boşuna soğancıya .patetesciye fırıncıya saldırmıyorlar, krizi onlar bizden çok daha iyi görüyorlar,sanmayalımki [el koyma}saldırı sırası dolarcıya altıncıya gelmeyecek
    25 şubat 2025 adese 1.99

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    2000---- 2008 ve nihayet 2018 krizinin başlangıcı, boşuna soğancıya .patetesciye fırıncıya saldırmıyorlar, krizi onlar bizden çok daha iyi görüyorlar,sanmayalımki [el koyma}saldırı sırası dolarcıya altıncıya gelmeyecek https://hizliresim.com/y6n2DL
    ''El Koyma '' deyince çoğu insana ütopik geliyor ama size katılıyorum. ''Bütün altinlar, dövizler benim '' şeklinde olacağını sanmıyorum bana göre alış - satış makasını açarak yapılır. Yani şuan altın 210 lira . Tüm bankalar ve döviz büroları altını 150 den alıyorum 300 liradan satıyorum dediği zaman altına el koyulmuş oluyor aslında.
    Bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum acaba ?
    YTD
    Kendisini paranoyak olarak nitelendiren bir insanım, fikirlerime itibar etmeyin.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    ''El Koyma '' deyince çoğu insana ütopik geliyor ama size katılıyorum. ''Bütün altinlar, dövizler benim '' şeklinde olacağını sanmıyorum bana göre alış - satış makasını açarak yapılır. Yani şuan altın 210 lira . Tüm bankalar ve döviz büroları altını 150 den alıyorum 300 liradan satıyorum dediği zaman altına el koyulmuş oluyor aslında.
    YTD
    Kendisini paranoyak olarak nitelendiren bir insanım, fikirlerime itibar etmeyin.
    Böyle bir durumda ülkece direk mezbahanın içine ışınlanırız) Ne bir dolar/euro yatırım ne de sıcak para gelir. Döviz borcu olan tüm firmalar bir ayda batar. Adam piyasadan kaç liradan döviz alacakta borç ödeyecek? Bu durumda kredi muslukları anında kesilir. Adam alamayacağı belli olan borcu vermez. Anında default oluruz ülkecek.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    ... Yani şuan altın 210 lira . Tüm bankalar ve döviz büroları altını 150 den alıyorum 300 liradan satıyorum dediği zaman altına el koyulmuş oluyor aslında.
    Paranoyak değilsin. ABD başkan Roosevelt $20.67den elkoydu $35.00dan sattı..

President Roosevelts executive
    order in 1933 which forbade individuals from owning gold, a
    significant amount of privately owned gold was confiscated
    "After most of the publics gold was turned in, FDR raised the official price from $20.67 to $35.00 per troy ounce."
    http://www.moonlightmint.com/bailout.htm

8. Soğan bizi kendimize getirdi...silkelendik...tekrar gerçeğin ta kendisiyle yüzleştik..bu işin sonu Aleyna Tilki dipsiz kuyu..

Sayfa 120/1000 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •