Sayfa 120/1003 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop - XV

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    I NYC...
    Malesef..
    Koronavirüs salgınıyla karşı karşıya olan milyonlarca Amerikalının şebeke suyu yok https://independentturkish.com/node/...Vc7fmU.twitter

1 Tanker su al yardıma git.

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Yunus as duası balığın karnında iken yaptığı dua bu peygamber efendimizden bir rivayette her kim yunus kardesimin duasıyla dua ederse Allah cc muhakkak kabul eder buyurmuştur.(tam mealini hadisin hatirliyamadim olabilirim)

Anlamı "Kendisinden başka ilah olmaya , herturlu eksiklik ve noksanlikdan münezzeh olan Allah'ım şüphesiz ben zalimler den oldum.
    Amin...
    Hadissiz nesiz ayeti kerim tek makbul herdaim, yeter de artar bile inşallah...

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kendini göndersin madem çok biliyo )
    Ki göndermektede.
    Her muhalefet partisi gölge kabine hazırlamalı. iktidar değişse yeni iktidara uyacak kafada adam sayısı çok azdır.

Birisi whatapp'dan resim göndermiş, internette de var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Murat Yetkin yazı yazmış, konuşmaları hazırlayan ekip mi değişti diye. Bir yerde de montaj belli oluyor konuşma kesiliyor başka yerden devam ediyor demiş.

Konuşmalarda ufak tefek hata olması yanlış anlaşılma normal. İlk konuşmada Türk Bayrağı, Cumhurbaşkanlığı Forsu yokdu sonrakilerde eklediler. Güven vermek için büyük konuşmak lazım bazen ucu kaçması da normal.

Bu sürecin sonunda vatanını seven normal hayat akışına dönsün derler millet normal yaşama döner bence.
    Aslında normal karşılanabilir ufak hatalar,maksatini aşan konuşmalar,gaza getirenler filan ama şirke götüren cumleleri bu işleri bildiği isnat edilen muhafazakar birisinden duymak şaşkınlık veriyor.

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Koronavirüs salgınıyla karşı karşıya olan milyonlarca Amerikalının şebeke suyu yok https://independentturkish.com/node/...Vc7fmU.twitter

1 Tanker su al yardıma git.
    Yok, reisine verecez onu bile. ) Merhamet bizde...
    Artık size damnatır mı, onu da siz düşünün ))

6.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Yunus as duası balığın karnında iken yaptığı dua bu peygamber efendimizden bir rivayette her kim yunus kardesimin duasıyla dua ederse Allah cc muhakkak kabul eder buyurmuştur.(tam mealini hadisin hatirliyamadim olabilirim)

Anlamı "Kendisinden başka ilah olmaya , herturlu eksiklik ve noksanlikdan münezzeh olan Allah'ım şüphesiz ben zalimler den oldum.
    Çok güzel ve gerçekçi bir dua, tam bir teslim oluş. Tabi önemli olan duayı okumak değil bunu kabul etmek. Dua ne kadar büyük ise onu içine sinerek öylemek o kadar zor.

Ben Subhanallah diyorum, hala kendim ettim kendim buldum demek zor geliyor. Subhanallah da büyük dua sayılır.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Yok resine verecez onu bile. ) Merhamet bizde...
    Yağmur duasına çıkılsa faydalar sağlar mı acep?
    Alt haberde olduğu gibi.

https://t24.com.tr/haber/hincal-uluc...cekmedi,868871

8.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Aslında normal karşılanabilir ufak hatalar,maksatini aşan konuşmalar,gaza getirenler filan ama şirke götüren cumleleri bu işleri bildiği isnat edilen muhafazakar birisinden duymak şaşkınlık veriyor.
    İnsanda olan kibir iblis de yok. Ben insanları seviyorum yine de.
    Ama sürekli Allah'dan bahsedip de haddini bilmemek yakışık almıyor. Bir bela gider daha büyüğü gelir bu durumda.

Sayfa 120/1003 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •