Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 120/153 İlkİlk ... 2070110118119120121122130 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. Ali Yaycıoğlu
    @ayayciog
    Yatmadan önce: Seçim aynı 2016da olduğu hibi Orta Batı’da düğümlendi. Ancak mektupla gönderilen oylar sayılınca durum netleşecek ve bu bir iki günü bulabilir.Arizona’nın Biden’a geçmesi (kesin gibi) Demokratlar için büyük bir moral oldu. Bu zafer game changer olabilir.+
    +Biden’ın açık ara kazanacağını öngören çoğu anket şirketi yine yanıldı. Ama Demokrat Parti ileri gelenleri başından beri seçimin bıçak sırtı olduğunu söylüyorlardı. Ben hala Biden’ın kazanacağını düşünüyorum ama seçimin mahkemelere taşınması yüksek bir ihtimal.+

+Önümüzdeki iki üç gün çok acayip şeylere tanık olabiliriz. Paramiliter silahlı Trump destekçileri eğer Trump’ın kaybedeceği ortaya çıkarsa bazı mahallerde şiddet eğlemlerine başvurabilirler. Çok sıradışı olaylara tanık olabiliriz.
    Trump şimdiden “hile yaptılar” demeye başladı+

+ Siyah seçmen Biden’a beklenen desteği vermedi gibi gözüküyor. Bu beklenmedik bir durum. Florida ise başka bir hikaye; Demokrat Partinin sola kaydığı algısı buradaki İspanik seçmeni onların Biden’a kaymalarını engelledi.+

+ Seçim aslında bir Trump referandumuydu. Trump bu kadar rezilliğe, skandala ve salgın karşısında başarısızlığına rağmen, yenilse bile, böyle bir destek bulabiliyorsa, bu bize zamanın ruhu ve Amerika toplumunun içinde bulunduğu durum hakkında ne söylüyor, bunu çok tartışacağız.+
    +DemokratParti ne Amerika ne Dünya hakkında yeni & dönüştürücü birşey söylemiyor.Bu seçimde hiç risk almadılar. Seçimi Trump referandumuna çevirdiler. Kaybederlerse bundan kaybedecekler. Partinin Sol kanatı daha yaratıcı ama onların da toplumun büyük kesimi ile ilişkileri zayıf.+

Cumhuriyetçi Parti derin bir kriz yaşıyor. Trump ve onun popülist-otoriter söylemi partiyi ele geçirdi. Parti geleneksel muhafazakar kültürden iyice uzaklaştı. Başka bir ülkede bu iki partinin de bölünmesi ve dört partili bir sisteme geçilmesi düşünülebilirdi.+

Bakalım görüceğiz sabaha durum daha netleşir. Türkiye’ye günaydın.
    ............................................

2. Trump Georgia'yı kazanacaklarını söyledi. Ama Atlanta oylarında Fulton, Clayton, DeKalb oylarının henüz %70-80'i sayılmış vaziyette. Biden'ın kazanma ihtimali hala masada.

3. https://www.haberturk.com/yazarlar/p...en-nahcivanmis

Görüşmelerimiz sürerken bir şeyi fark ettim. Kimse maske takmıyordu.Biz maske takarken şaşırmış gibiydiler. Unutmuş olabilirler miydi? Bir kaç dakika sonra anladık ki Nahçivan’da korona vakası yok. Hastanede hasta yok. Savaş dışında normal bir biçimde devam ediyor. Bunda zamanında alınan önlemlerin yanı sıra giriş çıkışların çok sınırlı olmasının büyü payı var.

4. Kathy Griffin
    @kathygriffin
    ·
    Ben bir aydır ne yazıyorum abi. Nazizm, Demokratların içinde diye. Buyur. Biden'in seçilmesi tüm dünya için olabilecek en büyük felakettir. Her yazdığım doğrulanıyor.

5. https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...00-zam-1788353

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Boğaz köprülerinden geçiş ücretlerine gizlice yüzde 100 zam yapıldığını iddia etti.

Bir kaç hafta önce köşesinde bir okur mektubunu yayınladığını, okurun o mektupta “HGS hesabımı incelerken gördüm ki, boğaz köprülerinde tek yönde alınması gereken ücret her iki yönde de alınmış. Bu durumu şikayet etmek için aradığım Karayolları ‘Eğer dönüşünüz aynı gün gerçekleşmemişse Asya-Avrupa geçişine de ücret tahakkuk ettiriyoruz’ yanıtını verdi. Bu nasıl olabilir?” diye sorduğunu hatırlatan Altaylı, bunun üzerine Karayolları'nın bir açıklama yaparak böyle bir durumun olmadığı, tek yönde ücret alındığını söylediğini belirtti.

"Biz de "Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin neredeyse 100 yıllık kurumu. Yalan söyleyecek değil ya!” diye düşündük. Meğer söylermiş." diyen Altaylı, yazısında "gizli zam"ın ayrıntılarını ücret dökümüne de yer vererek şöyle anlattı:

"Devlet öyle bir hale gelmiş ki, vatandaşını kazıklayıp, kandırıp üzerine bir de yalan söyler durumu düşürülmüş.

6. Arkadaş, 4 senedir Trump niye açık kavuniçi diye düşünüp, durupdurum...

Şinci yukarıdaki fotoyu görünce anladım. vah vah vah...

Kınalı kuzu... vah ki vah

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Usta yorumlarını heyecanla takip ediyorum. Bir duyum aldın ay sonunda Çin deki yolsuzluğun gerçekleri ortaya çıkacak deniliyor. Bu konuyla ilgili yorumlarınızı ve başkanlıkla ilişkisini açıklayabilirmisiniz. Saygılar

Sayfa 120/153 İlkİlk ... 2070110118119120121122130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •