Sayfa 120/394 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 953 - 960 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Citi elindeki mal bitmeden bize huzur yok %21 düştü

2. Arkadaşlar aylar önce 13 lira iken yazdım bir satışa baslarsa 3 lirada soluğu alır diye, ben kaç defa yazdım geride var, satan kurtulur diye, bu sirketin milyon dolarlar ödemeleri var, kısaca 3 liralar da rahat soluk alır birdefa daha diyeyim, yabancıda mal yok, yabancı görünenler hüseyin türker in mali, adam ak yatırımda 16 milyon lotunu farklı 8 beya 10 kuruma dağıttı, bunların içinde yabancı kurumlar agirlikli, 4 lira dahi bu hisseye çok kur dan dolayı çok daha düşer aşağılara, 2015 yılı başında bu hisse 2 liraydı hesap edin.

3. bi bakayım dedim durumuna ayenin..ooooooooo döviz açığı borçlar fena...aman aman uzak dur dedim kendime açıkçası.

4. Sevgili forumdaşlar, AYEN'i yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum. İlginç bir kağıt. Kimi arkadaşları kağıdı çok öğüyorlar, kimileri de çok kötülüyor. Acaba hangisi doğru! Tabi sonuçta fikirlerinizi söylüyorsunuz. Ama bunun yanında fikrini söylüyor gibi yaparak kağıdı yönlendirmeye de çalışıyor olabilirsiniz. Merak ediyorum, burada yazılanlarla piyasayı etkilemek mümkün mü? Gerçi bu kağıdın derinliği az, burada yazılanlar etkili olabilir, herkesin vijdanına kalmış. Para kazanma hırsı vijdan bırakmışsa!
    İlk paragrafta yazdıklarımdan bağımsız olarak düşüncelerine değer verdiğim: LEFEVRE, ALİM 6060, TRADER5858 bugün itibari ile bu kağıt ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Hala bu kağıdı alabilir miyiz?

5. Adsız.jpg ayen saatlik

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar aylar önce 13 lira iken yazdım bir satışa baslarsa 3 lirada soluğu alır diye, ben kaç defa yazdım geride var, satan kurtulur diye, bu sirketin milyon dolarlar ödemeleri var, kısaca 3 liralar da rahat soluk alır birdefa daha diyeyim, yabancıda mal yok, yabancı görünenler hüseyin türker in mali, adam ak yatırımda 16 milyon lotunu farklı 8 beya 10 kuruma dağıttı, bunların içinde yabancı kurumlar agirlikli, 4 lira dahi bu hisseye çok kur dan dolayı çok daha düşer aşağılara, 2015 yılı başında bu hisse 2 liraydı hesap edin.
    Ayen de hisseniz yok gereksiz yere saçma sapan yorum yapmayın birçok hisse de aynı yorumları yapıyorsunuz. Gübre de battınız burda da aynı taktiği uygulamayın. Ayen çok güçlü enerji şirketidir. Mutlaka değerini tekrar bulacaktır.

Alıntı Originally Posted by darkbeer Yazıyı Oku
    Ayen de hisseniz yok gereksiz yere saçma sapan yorum yapmayın birçok hisse de aynı yorumları yapıyorsunuz. Gübre de battınız burda da aynı taktiği uygulamayın. Ayen çok güçlü enerji şirketidir. Mutlaka değerini tekrar bulacaktır.
    Ayen Enerjinin; RES ve HES enerji santralleri olması nedeniyle çoğu enerji şirketlerinden daha avantajlıdır. Önemli olan samimi ve dürüst yönetim göstermesidir. İyi yönetilirse kurumsal yerli ve yabancı yatırımcı çekebilir. Yatırım yaptığından borçları mutlaka olacaktır. Önemli olan şirketin hassas bir yönetim gösterebilmesidir.

8. Ayen enerjinin yatırımları borçlarının 5 katından fazladır. Gerçek değeri 10 TL üzerindedir. Ancak yabancı yatırımcıların hissede yoğun alım sonra da kar nedeniyle yoğun satımlarından dolayı bu durumu yaşıyoruz. Kısa sürede tekrar eski günlerine dönecektir. Hissemizi satmadığımız takdirde kaybedeceğimiz de birşey yoktur. RES ve HES enerji santralleri nedeniyle Zorlu ve Odaş'ın çok önünde yer almaktadır. Şirket yönetiminin şeffaf olduğunu ve şirketlerini de iyi yönettiğini düşünüyorum. Bol kazançlarımız olur inşallah. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 120/394 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •