üç çeyrekte ettiği kar 3,5 milyon. euro rekorlar kırarken karı ve cirosu buralarda kaldığı sürece o fiyatları aşsa da kalıcı olmaz bence. kardaşı celhanın sermaye 16,5. 9 aylık karı 7,5. fiyatı 3,80. bence bu buralarda iyi direniyor.
üç çeyrekte ettiği kar 3,5 milyon. euro rekorlar kırarken karı ve cirosu buralarda kaldığı sürece o fiyatları aşsa da kalıcı olmaz bence. kardaşı celhanın sermaye 16,5. 9 aylık karı 7,5. fiyatı 3,80. bence bu buralarda iyi direniyor.
Geçen senede benzer bir mantıkla 2,5 olacak denildi.Hiç görmedi...Defter değeri diye bir olgu var.Ditaş'ın gerçek defter değerini bir araştır istersen.Makul fiyat hiç bir zaman doğrudan karlılığı ifade etmez. Zarardaki şirketleri hemen fiyat olarak sıfırlasınlar o zaman.
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Hay maşallah, maşallah. Neler de biliyor arkadaş. Nazar değmez inşallah. Defter değeri, arsa, yeniden değerleme,...Halbuki ben öylemi? Ciroya ve kara bakıyorum. Dar kafalılık, cahillik işte. Biraz ufuk olsa, biraz vizyon olsa kaparım gözlerimi veririm coşkuyu. Arsa yeniden değerlenmiş, Trump başkanlıktan sıkılınca gayrimenkul işine geri dönmüş; Aydın Ağayla oturup düşünmüşler neden ikinci Trump Towerı Niğdeye bizim Ditaşın arazisine yapmıyoruz, zaten kar etmiyor fabrika demişler....
Haklısınız çelik halat yatırımcısı olarak şunu söyleyeyim,çelik halatta farklı bir manyak hisse taş yemiş gibi oynamıyor hacim yok bazen hiç işlem yok.sıkıcı tek farkı ditas gibi çok çıkıp düşmüyor.Birde Çelik halatta hisse kavgası var gibi yaklaşık hergün takip ediyorum derinlikte çıkmaması için aynı zamanda çok dusmeesi için uğraşıyorlar.Çelik halat bir hikaye bekler gibi bu satış gibi nükleer santral gibi arsa satisi gibi yeniden degerleme gibi,çelikte ciro artışı kar artışı faaliyet kari borçlarını ödeyip yatirim yapmasi.sektorde en buyuk olusu ve urun cesitliligi her sektore hitap ediyor.ama seans izlerseniz beton yutmuş gibi hiç hareket yok en azindan ditas arasıra tavan yapılıyor.ondan sonrada çekiliyor.sizlere ve bizlere Allah sabır versin.ytd
2017 Nisan gibi de,aynı şekilde bana biri hitap edip 'başka şirketlerin arsası uzayda mı?' dediydi de,ikiye katladıydık... Buralar artık dip demekki herhalde...
Benim aklımda gerçek bir defter değeri var,görünürü değil...Şu anda 0,75 falan ve sektörünün çok altında...DAHA?
Hem KASIM başında hisse 7,70'i hemde açıklanan bilanço ile beraber tavan yaparak gördüğünde gel tek kelime yazma...Sonra hisse 6 liranın altına sarktığında bilançoyu beğenmemeye başla!
Valla herkes bildiği yoldan gitsin...
Ben gene de,her şeye rağmen,şimdilik dışarıdan izleme taraftarıyım...
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Yarin 6 uzeri kapanis bekliyorummmmmm YTD
aç tavuk misali..dün gece rüyamda A.K.K.%15 prmle 7.75 lerden dönüp,%5 lerde stabil kalıyordu.nasıl işlemişse benliğe.
OECD' nin Türkiye büyüme beklentisini yukarı yönlü revize etmesi endeksi çeviremedi.yazık.bakalım gün sonu ne olacak.
Yer İmleri