Sayfa 120/218 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Ardan Zentürk @ardanzenturk

15 Temmuz akşamı @anadoluajansi 'nın geçmediği o 5 dklık ilk açıklamayı da ilk Gökmen Ulu internetten servis etti, şimdi, ne oluyor?...
    Gokmen Ulu'nun 15 temmuz 2016'da yaptigi haber asagida, darbeden bes saat once bu haberi yapmis, darbeyi de ilk servis eden kisi bu gazeteci.

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/...buldu-1315631/

ERDOĞAN MARMARİS’TE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesi ile birlikte Marmaris’e tatile gitti. Erdoğan, ailesi ile birlikte Marmaris’in İçmeler Mahallesi’ndeki ultra lüks bir villada kalıyor. Villa, yeşil ile mavinin buluştuğu bir noktada, deniz kenarında bulunuyor. Çevresi ormanla çevrili villanın perspektifinde doğa harikası Marmaris Körfezi yer alıyor.
    ERDOĞAN HİÇ BALKONA ÇIKMADI

Erdoğan’ın uzaktan görülebilmesinin tek seçeneği, villanın ikinci ve üçüncü katlarındaki balkonlara çıkması. Fakat Erdoğan, günlerdir kaldığı villanın balkonlarına hiç çıkmadı.
    ZAMAN ZAMAN HELİKOPTERLE AYRILDI

Erdoğan, zaman zaman helikopter ile villadan ayrıldı. Erdoğan, zırhlı araca bindirilip, villanın arkasındaki yamaçta bulunan helikopter pistine götürüldü. Yüksek çam ağaçlarından oluşan ormanın ortasındaki helikopter pisti dışarıdan görünmüyor. Yoğun güvenlik önlemleri nedeni ile piste yaklaşmak da mümkün değil. Erdoğan’ın, aynı şekilde villaya geri döndüğü gözlendi.
    Erdogan'i burada goren bir Allahin kulu yok. Goruntu de yok. Helikopter pisti gorunmuyor, haber zati bunlari annatiyor. Bu gazeteci Erdogan'in villadan helikoptere, helikopterden villaya getirildigini nerden biliyor?

Ardan Zenturk kafasini kasiyip, dusunmeye baslamis galiba?

ciftci @19ciftciCelal
    @ardanzenturk ve @anadoluajansi adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Sn zenturk siz söyleyin Kavurmacı kactimi?
    46d
    Ardan Zentürk @ardanzenturk
    Bilmiyorum... Çok rahatsızım... Bilin...
    Ha ha ha...gulmekten gobegim yer degistiriyor...Olummm kayinpederi caldiklari peralari geri verdi, damadini gurttardi, Kavurmaciyi napceyn? Sonra da tvlere cikip, bir daha aday olmacem demedi mi? Katarmis, Suudmus bunnar masal, borsa Topbasla Gokcek'in onlarca senedir caldigi, bunnardan geri alinan peralarla ayakta duruyor. Emme tasima suyla degirmeni nereye gadder donderceyn? Ayvagubekli koymus 117500'e takozu, nereye gitceynnn?

2. Burada asil sorulmasi gereken soru, 19 mayis gunu Sozcu'ye operasyonu kim cekiyor?

Emre Erciş @EmreErcis1
    Son ütopya @gazetesozcu FETÖ'cü...! Uğur Dündar Mülkiye,Soner Yalçın Emniyet,Yılmaz Özdil MEB,Saygı Öztürk TSK,Emin Çölaşan Yargı abisiymiş

3. http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab...ne__FETO_.html

Sözcü gazetesi Avukatı Celal Ülgen konuya ilişkin şunları söyledi:

“Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay’ın şu anda Sarıyer’deki evindeyim. Sabah yedi buçuktan itibaren arama ve el koyma kararı var. Güvenlik şubeden polisler evde arama yaptı. Şu anda araç aramasına geçiyorlar. Bir Ipad var el konulan. O Ipad’i götürecekler ancak benim bütün ikazlarıma rağmen imajı alınmadı. Aslında imaj almak polisin yararına bir şey. Kendi delilini kendisi yok ediyor. Bunu anlatamıyoruz ne yazık ki. Özellikle FETÖ soruşturmalarında bu türlü imaj almadan yapılan el koyma daha sonra imaj alınmadığı için delil hükmünü kaybedecek. Bunu anlatmaya çalışıyoruz.â€
    "Altı defa savcı değişti" diyen Avukat Ülgen şöyle devam etti:

"Her defasında savcı arkadaşlar, ben yetmiş sayfalık çok ayrıntılı ve fotoğraflarla savunma gönderdim, o savunmayı okudular. Hiçbir savcı suç unsuru görmediği için buna cesaret edemedi. Ama en sonunda Batman’dan gelmiş olan bir savcı arkadaş, eski Batman Savcısı, arama ve el koyma kararı veriyor. Arama kararının bir kopyasını istedim, gizlilik kararı nedeniyle bunun örneğini vermek istemediler. Arama kararı bu kapsamda değildir, bunun uyarısını yaptım."
    Sözcü Gazetesi'ne düzenlenen operasyonda adı geçen İzmir Muhabiri Gökmen Ulu evinin önünde gazeticilere açıklama yaptı. Ulu, " Bu konuda bize ulaşan hiçbir şey yok. Bende basından öğrendim. Bekliyorum, şu an evdeyim, şuana kadar gelen giden yok. Biz gazeteciyiz evrensel meslek ilkelerine sıkı sıkıya bağlı tertemiz yaşayan, tertemiz ölecek olan gazeteciyiz. Eğer yine son yıllarda benzerlerinde olduğu gibi gazetecilik suç olacaksa gazetecilik suç değildir. Hepsine spekülasyonların daha fazlasına biz gereken cevapları zaten verdik. Avukatımız Celal Ülgen de açıklama yaptı. Bizim mücadele ettiğimiz terör örgütlerinden FETÖ bu ülkeye büyük kötülükler yaptığında biz gazeteciler olarak bu hakikatleri yazdık. Basından öğreniyorlardı insanlar, haklarında çıkan kararlardan haberleri yoktu. Benim hiçbirşeyden haberim yok sizlerle beraber bekliyorum" dedi.
    Sincik Almanya'dan nasil bir karsilik gelecek, Fransa da var tabi bunnari takip etmek lazim.

4. İlhami Işık @dunya20101
    Ya kurban sayfamda her yüz kişiden 99'u sözcü ye operasyon doğru buluyor ,musade edin bir tane benim gibi deli de itiraz etsin olmaz mı
    Muhsin Yazıcıoğlu @muhsinyazicoglu
    @dunya20101 adlı kullanıcıya yanıt olarak
    Ya kurban sayfanda Derin Tarih linç edilirken atmış olduğun bir tweet olsaydı müslümanlar senin niyetinin halis olduğuna hükmederdi.
    2d
    İlhami Işık @dunya20101
    Ne diyeyim sana Kurban. Susuyorum o kadar bu sözüne

30d
    CENGİZ KAYATAS.EVET. @kayatascengiz
    İlhami abi 99 kişi itraz etsin de kurban 15 temmuzda c.başkanının kaldığı uerin krokisini verdi sözcü da
    Dadaş @Dadas_1980
    Biz senin doğrulara değil yanlışlara itiraz etmelerini sevdiydik kurban..muhalifler başkadır hainlik başka abi.
    Bu balikçi kadar sakin bir adam gormedim. Borsada olsaydi efsane olurdu...

5. http://www.diken.com.tr/abd-senatosu...n-hesap-sorun/

“Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan,
    Washington D.C.’deki Türkiye Büyükelçiliği dışında bazı korumalarınızın davranışlarıyla ilgili derin endişemizi ifade etmek için yazıyoruz. Korumalarınızın barışçıl protestoculara şiddet kullanarak karşılık vermesi asla kabul edilemez. Bu, maalesef hükümetinizin basına, etnik azınlıklara ve muhaliflere karşı davranışlarını yansıtıyor.
    Personelizin davranışları basın özgürlüğünün anayasal güvencelerini ve tüm Amerikalıların toplanma özgürlüğünü ihlal ediyor. Personelizin Amerikan topraklarındaki bu hakları arsızca ihlal etmesi bu özgürlüklere bir hakarettir ve hükümetinize de leke sürmektedir. NATO üyesi ve bölgede kilit bir müttefik olan Türkiye’yi onlarca yıldır destekliyoruz ve uzun süreli ortaklığımıza daha uygun hareket etmenizi umuyoruz.
    Basin ozgurlugu tamam da olayi goturup Nato'ya baglamasi manidar. Olaylar hep birbirine bagli.

Korumalarin tavirlari, "Kasimpasa kulhanbeyligine dayanan ozguvenden" kaynaklaniyor. Irlandali turist, Aksaray'da bu ozguvenin "yalanci pehlivanlik" oldugunu kanitlamisti.

15 temmuz gecesi ve sonrasi ozguven tavan yapti. Disisleri bakani degistirilmeli.

6. He oldu dışişleri değişsin başka derdin ayva???? valla ortak bak yazarım ağar olur altına kalırsın,
    Başlatma Amerika'sına natosuna
    Onun bunun çocukları pkk propagandasi yapicak, fikri hür vicdanı hür TÜRK durup bakicak!!!
    Sen dost dediğin Amerika'nın silahıyla benim Askerim polisim sivil vatandaşım şehit olucak sende gelicen burda maval okuycan
    De git başka çiftlikte öt
    Değneksiz köy mü sandiniz TÜRKİYE 🇹🇷 mi
    PKK propagandası yapanın Bile bence katli hemen oracıkta vacip

7. İran İslam Cumhuriyeti halkı 12. dönem cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gidiyor. Siyasi yelpazede temel olarak muhafazakar ve reformist olmak üzere iki karşıt düşüncenin hakim olduğu İran’da buna paralel şekilde iki adayın yarıştığı söylenebilir. Reformistlerin desteklediği ılımlı aday Ruhani, 2013 yılından bu yana İran’ın Cumhurbaşkanlığını yapmaktadır. Başta Amerika Birleşik Devletleri (ABD) olmak üzere 6 büyük devletle imzalanan nükleer anlaşmanın mimarlarından olan Ruhani, dünya ile iyi ilişkiler kurmayı, diplomasiyi, özgürlüklerin genişletilmesini, her türlü alanda şeffaflığı savunmaktadır. Ruhani’nin rakibi Reisi ise geleneksel muhafazakar bir kimliğe sahip olup dini lider Hamaney’e yakın bir adaydır. Sertlik yanlısı olarak bilinen Reisi, daha muhafazakar bir söylemi benimsemiş ve Ruhani’nin son dört yıldaki icraatlarının eleştirisi üzerinden bir seçim kampanyası yürütmüştür. İran cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçları yalnızca İran için değil bölge ve genel dünya siyaseti açısından da önemli olacaktır.
    Bu secim sonucu cok onemli. Iran'da secim anketi yapilmiyor mu?

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu secim sonucu cok onemli. Iran'da secim anketi yapilmiyor mu?
    Turkiye'den kedi ithal etmisler.

Sayfa 120/218 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •