Sayfa 121/189 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. Bilmiyorum siz ne dersiniz bana kalirsa bizim piyasa cok fena sig, tek bi oyuncu var ve lot sayiyor. Hukukun zayif oldugu yerde ot bitmiyo desek yeri. O acidan buyuk oyuncu cesitliligi olmaksizin bu degisimin ozellikle sistemcileri carpacagini dusunuyorum.
    bang bang you shot me down..

2. Robot bugün yeni sinyal vermedi

3. Robotun çalişma saati 09:37 - 18:05 ayarli bende , ben aynen devam ederim spot kapandimi dükkani kapatirim ben

Bugün bende 2 işlemde 75 puan kayma olmuş gün içinde bukadar kayma yiyorsam spot kapali iken olabilecek kaymalari düşünemiyorum işlem maliyetide cabasi ben gaplara raziyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
    viop30 sistemlerinizi BOVES üzerinde bir deneyin {2017 için süper çalışmış olması lazım}

viop30 5 dk lıkta 105 bar
    boves 5 dk lıkta 87 bar
    fdjmin
    fdax gibi bar sayısı değişik enturumanlar rastgele bar üretimi gibi düşünülebilir.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    hızlı sıstemler ıcın sorun olabılır belkı.

Aksam saatleri sistemci carpma saatine döner ghayri normal vatandaş kalmayacak :D

bellimi olur belki gece yarısı bizim robotlar birbirini itekler çakarız piyasayı :D
    Dahada heyecanlanir guzel olur.

6.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Robotun çalişma saati 09:37 - 18:05 ayarli bende , ben aynen devam ederim spot kapandimi dükkani kapatirim ben

Bugün bende 2 işlemde 75 puan kayma olmuş gün içinde bukadar kayma yiyorsam spot kapali iken olabilecek kaymalari düşünemiyorum işlem maliyetide cabasi ben gaplara raziyim
    ne olacak bekleyek görek henüz erken ama bu işler için hep zararla kapanacagınıda sanmıyorum belkıde hareket fılan gelır para kazanırız. haberlerın genelı pıyasa kapandıktan sonra gelıyor bu hareketlerı erken yakalama sansımızda var.

muhtemelen yine dolarla ters korelasyon yasar beence trend olusur yıne.

kayma sorun tabiki. kademelerı ındırseler barı buna ya komısyondan beter kayıyoruz.

bugunun kaymalarına baktım cok işlem actım 4 işlem var 3 ünde 25 ve 25 in altında kaymısım.

son sinyalde 75 kaymısım. her emir gönderişimizde mevcut kademe ile bir üst kademeye yayılıyor alıslarım.

bazan 3. kademeye sarkıyor.

ilk işlem 3 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üstünü süpürmüşüz :D

ikinci işlem 2 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üst kademeyı azaltmışız ama 2. kademe bitmemiş.

üçüncü işlem 3 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üstünü süpürmüşüz :D

SOn işlem 3 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üstünü süpürmüşüz :D
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

7.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    ne olacak bekleyek görek henüz erken ama bu işler için hep zararla kapanacagınıda sanmıyorum belkıde hareket fılan gelır para kazanırız. haberlerın genelı pıyasa kapandıktan sonra gelıyor bu hareketlerı erken yakalama sansımızda var.

muhtemelen yine dolarla ters korelasyon yasar beence trend olusur yıne.

kayma sorun tabiki. kademelerı ındırseler barı buna ya komısyondan beter kayıyoruz.

bugunun kaymalarına baktım cok işlem actım 4 işlem var 3 ünde 25 ve 25 in altında kaymısım.

son sinyalde 75 kaymısım. her emir gönderişimizde mevcut kademe ile bir üst kademeye yayılıyor alıslarım.

bazan 3. kademeye sarkıyor.

ilk işlem 3 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üstünü süpürmüşüz :D

ikinci işlem 2 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üst kademeyı azaltmışız ama 2. kademe bitmemiş.

üçüncü işlem 3 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üstünü süpürmüşüz :D

SOn işlem 3 kademeye yayılmış mevcut kademe ile bir üstünü süpürmüşüz :D
    Sen buyuk oyuncusun erhan hoca, gelisin gidisin belli oluyor.

Tek kalemde cekme parcala alislari satislari..

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    bu programı hatırlamışsınızdır saat bölümünü opsıyonel ayarlatmaya calısıyom.

Varmı aranızda bunu düzenleyecek bir kodlamacı. Eğer yoksa

ben birine sordum 200 TL fiyat çekti gerekirse para katısıp yaptıralım elemana 200 TL tek basıma bana cok gelır.

exfake yazmıştı sanırım c sarp wpf ile yazmış o yüzden herkes düzenleyemıyor sanırım aramızdaki en iyisi keçi ?? o ne der acaba

ortaklasa para katısalım diyen varsa yazsın bana veya buraya

EEEEEEE ne demişler

"Her koyun kendi bacağından asılır."

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 121/189 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •