Originally Posted by thebigshort ben eski vadedeyim herkes ağustosamı geçti dayı Belli olmuyor mu dayu, herif Agustos vadeye yapıştırdı eksi makası, kırmuzı kırmızı, tam sövmelik
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Belli olmuyor mu dayu, herif Agustos vadeye yapıştırdı eksi makası, kırmuzı kırmızı, tam sövmelik Sövmeyin, bence stop loss kullanın.
Originally Posted by Drej Sövmeyin, bence stop loss kullanın. Kerizler stoplar, bi kere ütülürsen her zaman ütülürsün bizim prensiplerimiz var
Originally Posted by *Bozkurt Kerizler stoplar, bi kere ütülürsen her zaman ütülürsün bizim prensiplerimiz var O zaman şimdiden geçmiş olsun ❤🩹
Originally Posted by Drej O zaman şimdiden geçmiş olsun ⤠Senin o güzel hatırın için 2969 bi ceton daha
Mert Abi anlık olmasa da gün içi paylaşıyorum. İzne çıkam anlıkta paylaşacağım. Kademe analizinden bakabilirsin. İstersen şifreyi vereyim benim adıma 1,2 tane sen kavur. Biz 300-500 aldım mı keyfimize bakıyoruz.
Originally Posted by *Bozkurt Senin o güzel hatırın için 2969 bi ceton daha Kaybeden poza paçal yapmayın diyeceğim ama aklıma kerizler geliyor 😊
Originally Posted by *Bozkurt Belli olmuyor mu dayu, herif Agustos vadeye yapıştırdı eksi makası, kırmuzı kırmızı, tam sövmelik O zaman o zaman yeni vade den löngü yapıştırdım 😬 Haneme hayırlı olsun madem Eski vade de löng devam
Forum Rules
Yer İmleri