Sayfa 122/205 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 969 - 976 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1. Valla panik çaresizlik işte.. çırpındıkça battım batıyoruz. Ne deseniz haklısınız. Ama işte yapıştırma oluyor bir şekilde. Ve şu anda %25 zarardayım. Speklerin umrunda değil miktarda önemli değil. Hergün 13kademe veriyorlar. Fazla hacim olmadığından anlamıyoruz bile. Takaslarda alışt görünüyor. Ama amaç ne bilmiyoruz. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Yok bu artık tutunmayacak. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı çıkmak en iyisi. Beklenti var falan derken 5tl yide görecek gibi bu. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Yok bu artık tutunmayacak. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı çıkmak en iyisi. Beklenti var falan derken 5tl yide görecek gibi bu. YTD.
    hocam beklenti filan yemeyin bu ayakları .. 5 yıldır 1,4 tl idi bir kişi yüzüne bakmadı .. son 1 yılda bu gaza geliş başladı .. o da sebep belliymiş yani satış mevzusu için buraları yükseltmişler belli ki. .

açın geçmiş sayfalara bir göz atın .. son 10 yıllık grafiğe bi bakın .. her satış mevzusundan sonra fiyatı nerelere kadar düşürmüşler inanamazsınız .. ve orda yaşanan sürünme insanları tüketir..

allah kolaylık versin inş beklentiniz gerçekleşir ve karla satıp çıkarsınız ama bu hisse de oyle bir grup var ki insaı hayattan sogutur

DENİZ 6,50 TL. BİST 100 için 90,000 bin endeks konuşuluyor borsa kulislerinde.Borsa tavan tavan giderken keyifler gıcırdı değil mi? taban taban geliyor herkes çarşafladı , neler oluyor diye birbirine bakıyor.Taban taban demek -%20 değil hergün -%2, 1,5 13,000 bin puan endeks yerlen bir oldu şimdi 90,000 bin konuşuluyor çünkü alıcı gelmiyor gelmeyincede fiyatlar düşüyor.seçime 1 hafta yada 2 hafta kala beklenti alınır , endeks ve beklentisi olan şirketler hızla yukarı doğru hareket eder. Borsayı öyle bir almaya başlarlar ki bazıları sadece izlemek zorunda kalır.

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Yok bu artık tutunmayacak. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı çıkmak en iyisi. Beklenti var falan derken 5tl yide görecek gibi bu. YTD.
    DENİZ 6,50 TL 5,00TL görse ne olur şirketin halka açıklık oranı %0,15 spek haberi alır almaz bir gap'lı açar sonrada iki tavan çeker, tam tersi olumsuz haber gelirsede önce maldan çıkmak için yukarı basar sonra açığa satar elemeye başlar fiyat 3i40 TL 'de ki seviyesine doğru inişe geçer....Burada yatırımcının ekranı kapatıp satış haberini beklemesi gerekir bu da seçimden sonra gerçekleşek bir satım siyasi belirsizlik varken kimse şirket felan satın almaz kelepir bile olsa.

6. valla doğru . kağıdın halide ortada . ve dediğiniz gibi hareketleride pis tsunami gibi adeta. yakalayabilene aşk olsun. halt ettim ben ya. snmpa da ne güzel bu güne kadarki en yüksek seviyeyi gördüm yani şu anda elimde olanın bir kat fazlasını kol kesme fiyatı geldi oralarda bekledi mal gibi satmadım. açgözlü olursak olacağı bu işte. ve şu anda o zirvenin tam tamına %100 altındayım. yılların vermiş olduğu soğukkanlılkla trene bakar gibi bakıyoruz ama giden gerçek sadece rakamlar değil.

bu gün satacaktım. seans sonuna doğru biri geldi yanıma sohbete dalınca kararsız kaldım hadi bir gün daha vereyim dedim. ve yarın olmadan son dk da baya verdik zaten yarın olunca kim kime ne verecek bakalım. ama yarın artık tolerans sıfır. intihar olur daha beklemek.. portföy az e daha kötüde çok olsa daha az kötümü olacak. şu borsaya girdiğim güne lanet ediyorum. ev de alırdım en kralından arabada alırdım ne kadar sövsen kahretsen boşuna.

7. Tahdada yarım saatte bir işlem oluyor. Geberdi kağıt. Hergün aynı saçma hareket Deli kağıdı oldu. Ulan hareketler en az portföye sahip ky hareketi. Başka ne olabilir ki 1-2saatte ancak 3-4bin lot işlem oluyor. YTD
    Son düzenleme : ezelbayraktar; 27-04-2018 saat: 17:21.

8. benim telefonda günlük 6.25 gösteriyor en düşük. pc de 6.44. artıda kapatsa bin kere şükredeceğim.

Sayfa 122/205 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •