Eminim bu çok konuşanların Ortalaması 40 50 kuruş civarıdır batan gemiden mal kaçırıyolardı bizim gibi 170 ortalamalı mağdurların Allah yardımcısı olsun
Eminim bu çok konuşanların Ortalaması 40 50 kuruş civarıdır batan gemiden mal kaçırıyolardı bizim gibi 170 ortalamalı mağdurların Allah yardımcısı olsun
dava sürecine katılmayı düşünmeyenler, birleşip şirkete lotları satın alma teklifi götürmesi fikrine kimler destek olur, babasultan, acedamiaa, gidaci.org ve diğer arkadaşlar
Ben yokum böyle bir şey yapmazlar kuculdugunuzle kalırsın.bunlar kişilerden almaz ya herkesten alırlar yada tek tek almazlar.aliyolarsa sole verelim ben şahsen yanlis anlama bu adamlar karsisiinda kuculmem cunku kabul etmiceklerini dusunuyorum.bu güne kadar tek kez böyle bir diyologa girmedim. Alsalar ramazan hocalardan alırlardı dostum.tahtanin en büyük mağduru ümit beyden alırlardı.onlaarin lotlarini bile almayan kişiler
arkadaşlar haber de kapatıldı diyor alım satım yapılıyor mu...
gerçekten şaşırıyorum neler konuşuluyor. hisselerini şirkete el altından satmak ve daha neler. şirket el altından hisse toplarsa sıkar biraz.mahkeme safasında bunu hele bir yapsın ?
isteyen istediğini konuşur, herkes sizin gibi davaya katılmak zorunda değil, herkes hissesini nakde çevirmek derdinde, adamın belki acil paraya ihtiyacı var, milletin içini nereden bileceksin de ahkam kesiyorsun, şirket artık kot dışı gayet doğal şirkete hisseler satılabilir şirket almak isterse, borsada işlem görürken bu yasal değildi fakat şu an öyle bir sorun da yok, çok biliyorsunuz insanları şirketin insafına bırakmayın siz alın mağdur kişilerin hisselerini gücünüz yetiyorsa ya da boşa ahkam kesmeyin !!! ytd.....
Yer İmleri