Sayfa 122/385 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 969 - 976 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. Neden ihale haberleriyle tavan olsun ki? Adliye ihaleleri görebildiğim kadarıyla küçük ve düzenli alınan ihaleler. Çok çarpıcı bir etkilerinin olmaması normal. Adliye ihalelerini alıyor olması, rakam büyüklüğünden ziyade şirketin devlete yakınlığını gösteriyor. İlerideki dönemde Akdeniz Güvenlik gider bir güvenlik yazılımı şirketine ortak olur ve güvenlik personeli istihdamı yerine örneğin güvenlik kamerası veya araç takip sistemleri benzeri ihaleler alırsa, ve özel sektörün ihalelerdeki payı artarsa durum çok farklı olur.

2. Sizé kolay gelsin ben kaçar. Bu hisse bana göre değil. Ytd

3. 3.17 den aldıklarımla 3.68 den vedalastım gecen gunu
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

4. Hisse ye yine girdim.çıkacak ümidim var.yatırim tavsiyesi değil kesinlikle

5.  Alıntı Originally Posted by Frolayn2004 Yazıyı Oku
    Sizé kolay gelsin ben kaçar. Bu hisse bana göre değil. Ytd
     Alıntı Originally Posted by Frolayn2004 Yazıyı Oku
    Hisse ye yine girdim.çıkacak ümidim var.yatırim tavsiyesi değil kesinlikle
    Dostum bu tür yorumlar ilerde başına sıkıntı açar. insanların alım satımlarını etkilemiş oluyorsun. Bence biraz dikkatli olmakta fayda var. Beni yanlış anlama. Saygılarımla

6.  Alıntı Originally Posted by Frolayn2004 Yazıyı Oku
    Hisse ye yine girdim.çıkacak ümidim var.yatırim tavsiyesi değil kesinlikle
     Alıntı Originally Posted by Frolayn2004 Yazıyı Oku
    Sizé kolay gelsin ben kaçar. Bu hisse bana göre değil. Ytd
    ne ayaksın birader dün üye oluyorsun ve sadece akguv e yorum yapıyorsun, yorumlarında! mide bulandırıcı oluyor nedense! bizleri ne sandın hadi kış kış nerden geldiysen oraya

7. Uyarilariniz için teşekkür ederim.daha dikkatli olurum.buradan yorumları devamli takip ediyordum.üye olmak yeni kısmet oldu.Akgüv hissesinin ihaleleri alması gözüme çarpmışdi.fakat nasibimde yokmuş.teşekkur ederim düşünceleriniz için.

8.  Alıntı Originally Posted by Frolayn2004 Yazıyı Oku
    Uyarilariniz için teşekkür ederim.daha dikkatli olurum.buradan yorumları devamli takip ediyordum.üye olmak yeni kısmet oldu.Akgüv hissesinin ihaleleri alması gözüme çarpmışdi.fakat nasibimde yokmuş.teşekkur ederim düşünceleriniz için.
    Teşekkürler

Sayfa 122/385 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •