Sayfa 122/656 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 969 - 976 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Ben ve Metehan dışında eskilerden kimse kalmamış gibi..verenlerden hepsini toplamislar. .o yüzden de düşük hacimleri ile sert çıkıyor. ..
    Ben acikcasi icinizdeki en eski olabilirim 2018 subattan beri burdayim yurtdisinda oldugum icin kendim katilamamistim ancak genel kurula bile temsilci gondermistim. Sirketi ve patronlari daha yakindan tanimak icin. Hala da burdayim. Bu yil yapilacak genel kurula katilacagim
    Insallah bazi sorularim olacak ve ona gore devam edip etmemeye karar verecegim. Ama burada bahsediligi gibi bir borsaci bir patron yok bence. Isine gucune bagli sirketini yeni seviyeye cikartma derdinde diye anladim ben. Fransiz ortagin oldugu ortamda birsaci patron olmak kolay degil. Avrupa zihniyeti sark zihniyeti gibi degildir kisa vadeli finansal perspektifi sevmez faaliyetinden para kazanmak ister. Bu sirket bir donusumden geciyor diye yaziliyor Sn keko ve Sn. METEHAN tarafindan. Kendilerine katiliyorum. Donusum basarili sekilde yurutulurse guzel bir final bizi bekliyor olabilir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Durdoyu satanların önemli bir kısmı yeni bir alış için durdoyu 5.00-5.50 aralıklarında beklemeye geçmişlerdi. .Ama durdonun duzeltmesinin bitmek üzere olduğunu dün söylemiştik. ..bu gün ise durdo çıkışa geçti. .
    Bekleyen arkadaşlar ne yazık ki bu gün hayalkirikligina uğradılar. .

Yapacak bir şey yok..durdo şakaya gelmiyor..
    Gelir gelir bekliyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by taskinali Yazıyı Oku
    Ben acikcasi icinizdeki en eski olabilirim 2018 subattan beri burdayim yurtdisinda oldugum icin kendim katilamamistim ancak genel kurula bile temsilci gondermistim. Sirketi ve patronlari daha yakindan tanimak icin. Hala da burdayim. Bu yil yapilacak genel kurula katilacagim
    Insallah bazi sorularim olacak ve ona gore devam edip etmemeye karar verecegim. Ama burada bahsediligi gibi bir borsaci bir patron yok bence. Isine gucune bagli sirketini yeni seviyeye cikartma derdinde diye anladim ben. Fransiz ortagin oldugu ortamda birsaci patron olmak kolay degil. Avrupa zihniyeti sark zihniyeti gibi degildir kisa vadeli finansal perspektifi sevmez faaliyetinden para kazanmak ister. Bu sirket bir donusumden geciyor diye yaziliyor Sn keko ve Sn. METEHAN tarafindan. Kendilerine katiliyorum. Donusum basarili sekilde yurutulurse guzel bir final bizi bekliyor olabilir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn.Taşkınali genel kurula katılım sağlamanız ve patronları tanımak istemeniz çok tecrübeli oldugunuzun işareti ara sıra ugrayıp bilgilerinizi paylaşmanızı bekleriz inşalah durdo bizi hedeflerimize ulaştırır...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    sn.Taşkınali genel kurula katılım sağlamanız ve patronları tanımak istemeniz çok tecrübeli oldugunuzun işareti ara sıra ugrayıp bilgilerinizi paylaşmanızı bekleriz inşalah durdo bizi hedeflerimize ulaştırır...
    Evet yeterince tecrübelidir. İleri görüşlüdür. 25 yıllık tecrubesi vardır.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. durdo adamın
    ç İ Ğ E R İ N İ N E
    iyi gelir

6.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Gelir gelir bekliyoruz
    Bana şaka yapabilirsin dostum..☺

Ama durdo ikinci şakanı kaldırmaz..Benden söylemesi..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 122/656 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •