Sayfa 122/199 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 969 - 976 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1. arkadaşlar birleşme kararı 14 de çıkmıyor toplantı da görüşülecek tabiki toplantı salt çoğunluğu sağlanırsa karar alınacak spk başvuru yapılacak bağımsız denetçiler fiyat aralığını tekrar belirleyecek birleşme tarihi belirlenecek oya sunulacak ve birleşme için spk 'dan gün beklenecek bu süreç en az 8 ay....ytd

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. arkadaşlar sevgili dostlar bu hafta 50 bandına girip cuma kapanışta 52 üzeri kapatır dye tahmin ediyorum saygilar

3. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    arkadaşlar sevgili dostlar bu hafta 50 bandına girip cuma kapanışta 52 üzeri kapatır dye tahmin ediyorum saygilar

46 diye bağırıyodun vazmı geçtin. başka bir siteden okuyup buraya yazdın şimdide. mynette yazıyodu bu yorum. sürekli birbiriyle alakasız şeyler yazma artık. nisandan beri burdayım hep aynı şeyi yapıyosun

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    arkadaşlar sevgili dostlar bu hafta 50 bandına girip cuma kapanışta 52 üzeri kapatır dye tahmin ediyorum saygilar

inşallah hadi bakalım.. 0,46 0,36 diye diye herkesi bezdirdin be yakamoz..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by sadıklı Yazıyı Oku
    46 diye bağırıyodun vazmı geçtin. başka bir siteden okuyup buraya yazdın şimdide. mynette yazıyodu bu yorum. sürekli birbiriyle alakasız şeyler yazma artık. nisandan beri burdayım hep aynı şeyi yapıyosun

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yinede diyorum 46 degecekkk mutlaka ama tin yukarı ytd

7. yakomoz usaş 0.46 göreceğine ve birleşme işleminin 8 ay süreceğine dair iddialıysan. Buradan herkesin önsünde iddiaya girelimmi.tabi birleşme işlemi olacaksa. birleşmeden vazgeçerlerse 0.46 fireni bile tutmaz bu ve diğer kağıtta.ytd.

8. Arkadaşlar benim bu kağıtta öngörüm şu:
    Rıza ilk birleşme işlemine ışıklar holding+usaş & ieyho idi. sonra Rıza teknik bir sorun nedeniyle ışıklar holding birlşemesinden vaz geçiyoruz dedi. o zaman da sermaye tavanını 750 bine yükseltmek için başvuru yapmıştı. şimdi 750 bin sermaye tavanıda onaylandı. Bu birleşemeden sonra birde işıklar holding ve ieyho birleşmesi olacak. Bu birleşme satın alma yoluyla olma olasılıgı çok yüksek geliyor bana. kül halinde birleşme olsa idi şimdi o birleşmeyide aynı zamanda yaşıyor olurduk. bu birleşme 2018 yılında olacak. Şimdi Rıza malları usaş birleşmesinden %65 ieyho vereceğim bahanesiyle malları satıyor. hazır malları satmışleyin, şimdi indireçli kaldıraçlı bedelli sermaye artırımı yapıp,ele geçen para ile ışıklar holdingi ieyho satarak halka açarmı.bence bu olasılık çok yüksek bir olasılık.ytd.

Sayfa 122/199 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •