Sayfa 122/1003 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Kibir iblis den dir ama insanlar öyle bir hal aldiki boynuz kulağı geçer denildiginin ispatı olacak şekilde fark atmış olabirik iblisi.Allah muhafaza buyursun.
    Kibir iblisdendir sözüne duvardan ses geldi.

İçi boş kibir diğerlerini rahatsız eder, geçenlerde yazmıştım sonradan silinmiş. Hatta şu lafları kopyalayayım demiştim o kadar güzel tespit yapmışım uçtu gitti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Atama kararları Resmi Gazete'de -AA

- Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine Süheyla Uluğ, Vergi Müfettişliğine Filiz Doğan getirildi.

Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Şadiye Yalçın atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Bülent Saklav, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ahmet Ökdem, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Necmettin Yoldaş, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Necdet Çiçek, Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Özkan Yolcu, Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Seyit Yıldız ile Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ertan Keleş getirildi.

Ticaret Bakanlığında açık bulunan İthalat Genel Müdür Yardımcılığına Murat Gören, Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Atilla Bastırmacı ve Personel Genel Müdür Yardımcılığına Zeki Ertem atandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

3. Kamuya KPSS ile memur alıyorlar.

Öte yandan lider ruhlu iş bitirici karar verici kişileri bulmak KPSS ile mümkün olmayabilir, bunların genelde KPSS tipi işlerde yetenekleri olmuyor.

Askeriye'de sanırım bazı kişileri kurmay olarak ayrı yetiştiriyorlar ve gözlemliyorlar ona göre komuta kademesinde ileri safhalar için ekstra puanları oluyor.

İş yerlerinde de düz yönetici ve game changer yönetici tipleri oluyor.

Kamuda pratik nasıldır bilmiyorum, ama dışarıdan bakınca fazla insan kaynağı yok gibi.

Yani olmayacağı isteyen adam da lazım, olmayanı olduracak adam da lazım. İkinci tipte çok insan vardır ama ilk tipte adam zor.

Jandarma bir paylaşım yapmış. "Zoru başarırız, imkansız zaman alır!"
    https://www.ntv.com.tr/video/turkiye...NE6t2XvR1rbpYw

4. Musibetler ders çıkarabilmek için olduğu gibi, mücadele edilip yenilebilecek şeylerdir. Tövbe edilmesi gereken bi durum yok.

5. Allah katında bilim insanlarının yeri ayrı, Çin'de de olsa ilmi arayınız şeklinde hadis var, çok hadis ayet vardır.

Kişi belki işe yarayacak belki yaramayacak bir konuda ilerleyebilir, ama bir noktada ya ben bir şey bulamazsam ne olacak, ya da bulduğum anlaşılmaz olursa kabul edilmezse ne olacak bir çok bahane ile şüpheye girebilir motivasyonu kaybolabilir. Ne yaparsan yap ihlas ile yap diye belki söz vardır. Kişinin niyeti iyi ise mutlaka sonu da iyi olur diye tahmin ediyorum.

Bu corona virus de belki insanları biyoloji konusunda araştırma yapmaya teşvik edici bir sebeptir. Son zamanlarda bilgisayar bilimleri, robot bilimi ileri gitti, biyoloji çok gerilerde kaldı. Ben bile TV de yabani hayat, biyoloji, doğa vs görünce kanal değiştirip oto tamircilerini filan seyrediyordum o zaman fark ettim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Hesaplarıma göre 7 nisanda 100.000 i geçiyoruz. 16 Nisanda 1 milyonu.

Mart sonu FULL EARTH demiştim..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Belki de çoğu kişi coronayı evde kalarak atlatıyordur.
    sağlıklı beslenerek
    temizliğe azami gayret sarf ederek
    e bide düzenli uyuyarak
    ahali de uyku düzeni yok.
    7/24 evde olunca olmuyor.

8. Screenshot_1.jpg

Trump urged New York City Mayor Bill de Blasio to allow the start of hydroxychloroquine testing on serious and critical coronavirus cases.

Trump Newyork valisinden ciddi korona vakalarında SITMA İLACI nın kullanılmasına izin verilmesini istemiş.Bu konuda Türkiye de geç kalınmamalı .Fransızlar sıtma ilacı hydroxychloroquine ı korona tedavide kullanmaya başladılar.Bir şekilde bu ilacı ülkemize getirmeliyiz.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 122/1003 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •