Cevap için teşekkürler. İnşallah .beklentimiz o yönde. Ytd
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevap için teşekkürler. İnşallah .beklentimiz o yönde. Ytd
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel para girişi / para çıkışı
![]()
Yabancı satışlarının (Citibank % 19 yaklaşık 4.000.000 hissesi kaldı) azaldığını muhtemelen çıkışa yakın olduğumuzu gösteriyor. Kişisel değerlendirmemdir. İlk dirençler 4.32, 4.71 ve 5.30'u gösteriyor. 5.30 -5.62 bandında bir süre kalacaktır. Hadi bakalım hayırlısı. Yatırım tavsiyesi değildir.
3.74 ler 3.50 ler konusuluyor. Citi elindeki butun mali bosaltirsa yuzde 15 20 arasi dusus olur deniyor...Yatirim tavsiyesi degildir.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En iyi enerji sirketi nasil boyle 2 lerden 14 lere oradan da 3 lere operasyon kagidi haline getiriliyor? En iyisi buysa biz hic yatirim yapmayalim sayin darkbeer...Resmen dolandirici kepaze adamlarin oyuncagi haline getirilmis( ki yonetimin onayi olmadan boyle birsey mumkun degil bence?) bir sirket bence EN IYI sifatinin yanindan bile gecemez. Sasaya bakin patronuna bakin bir de AYEN e bakin. Fetonun sirketi su an tmsfde bulunan Ipekede bile boyle bir op.a izin vermez kimse. Yonetim ahlaki sifir olan bir sirkete en iyi sifatini nasil bahsedebiliriz. Iyi sirket demek sadece kar pesinde kosturan para gelsin de nerden ve nasil gelirse gelsin diyen yatirimcisini umursamayan sirket demek degildir. Ben sahsen bunlarin gozlerini iyice kararttigini dusunuyorum.14 lerden ve sonra 7 kusurlerden beri kim isterse mali dayadilar. Uzin vade belki yillarca surecek bir uyku moduna sokacaklar gibi geliyor kagidi. Herkesi biktirip oyle yukseltirler bu da yillar surer gibi geliyor bana...Asla yatirim tavsiyesi degil sahsi tecrube ve goruslerimdir.
Kagidin yuzde yirmisi hala citinin elinde son 1 ayda sattigi mal kadar mal var elinde...
4 milyon 700 mal satmis her yerden vermis. 4 milyon 600 daha var elinde.
Yer İmleri