Sayfa 122/398 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 969 - 976 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Olumlu olması halinde 4 ayı da bulsun önemli değil. Ancak bu duyumların içine mutlaka olumlu veya olumsuz çıkabileceği yönünde bir fikir de vardır diye düşünüyorum.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Bakacağız.bugün 06/08/2024 eregl/usd 1.47. bu yazı burda dursun ara ara bu grafiği güncelleyeceğim.kaçmak yok, ama ben doları çoktan sattım demek yok.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Neden cevap yazıyorsunuz ki bunlara? Zamanına yazık degilmi?engelle gitsin

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

EREGL günlük, BofA ve ekibi yukarı denemesi yapıyor, bakalım bu hareket almak için mi vermek için mi!

Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Olumlu olması halinde 4 ayı da bulsun önemli değil. Ancak bu duyumların içine mutlaka olumlu veya olumsuz çıkabileceği yönünde bir fikir de vardır diye düşünüyorum.
    Bakalım ne çıkacak: çeyrek mi, yarım mı, tam mı yoksa külçe mi, şakka olsun!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sahadan gelen bilgilere göre Altın Hikayesinde sonucun 2-3 ayı bulacağı şeklinde maalesef!
    2-3 ay ne ki? umarım öyle olur. Ben kendi çapımda haberlerden gübretaşın madeninde ne kadar sürmüş diye anlamaya çalıştım ama işin içinden çıkamadım. Ben en az bir yıl sürer diye düşünüyordum.

6. Oyak Yatırım almaya devam ediyor mu? Altın haberinden sonra toplam alışı ne kadar oldu?
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sahadan gelen bilgilere göre Altın Hikayesinde sonucun 2-3 ayı bulacağı şeklinde maalesef!
    Sakın satma işte bizim işimiz bitene kadar diyorlar. Hisse 60 ı vurduğunda bu satan kurumlar kim olaki alıcıda ne şansa OYAK demiş tim. Öyle ya altın bulmuş şirket. Hangi KY satar ki. Ama gel gör 5 kurum 60 milyon lot sattı. Demek çok aptallarmış hemde patron!! hisse alırken.Hemde bütün satış 2 gün içinde oluverdi bitti. Değil mi kardeşim.
    Bir madenci ile jeolog ile falan konuş bu işin aslını. 1 tonda kaç gr altın mı çıkarmaya değer mi değmez mi astarı yüzünden pahalıya mı gelir yoksa çooooook olağan bir haberi köpürtüp köpürtüp endeks müh. ve eregl manipülasyonu diye piyasaya mı sürdüler.
    eregl bundan 2 sene sonra arkadaşın dediği gibi 4-5 dolar olacak ise eğer inan bana altın sayesinde olmayacak.Sana o kadarını diyim.
    Bulunan doğalgaz ne oldu mesela 2020 de idi taaaa. en geç 1 sene içinde evlere verilecek idi. En son haber çıktı bedava verilen karadeniz gazının para karşılığı seçim malzemesi diye alındığı.
    Ülke insanı olarak döndürüle döndürüle kandırıldığımız yetmedi mi ya ?

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sakın satma işte bizim işimiz bitene kadar diyorlar. Hisse 60 ı vurduğunda bu satan kurumlar kim olaki alıcıda ne şansa OYAK demiş tim. Öyle ya altın bulmuş şirket. Hangi KY satar ki. Ama gel gör 5 kurum 60 milyon lot sattı. Demek çok aptallarmış hemde patron!! hisse alırken.Hemde bütün satış 2 gün içinde oluverdi bitti. Değil mi kardeşim.
    Bir madenci ile jeolog ile falan konuş bu işin aslını. 1 tonda kaç gr altın mı çıkarmaya değer mi değmez mi astarı yüzünden pahalıya mı gelir yoksa çooooook olağan bir haberi köpürtüp köpürtüp endeks müh. ve eregl manipülasyonu diye piyasaya mı sürdüler.
    eregl bundan 2 sene sonra arkadaşın dediği gibi 4-5 dolar olacak ise eğer inan bana altın sayesinde olmayacak.Sana o kadarını diyim.
    Bulunan doğalgaz ne oldu mesela 2020 de idi taaaa. en geç 1 sene içinde evlere verilecek idi. En son haber çıktı bedava verilen karadeniz gazının para karşılığı seçim malzemesi diye alındığı.
    Ülke insanı olarak döndürüle döndürüle kandırıldığımız yetmedi mi ya ?
    Olumlu tarafından bakarsak beklenti oluşması tahtayı diri de tutabilir, geçmişte böyle oldu taki kara pazartesiye kadar! evet en önemlisi 1 tonda kaç gram altın çıkarılacağı, maliyeti karşılayıp karşılamayacağı önemli olan!

Sayfa 122/398 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •