Umarım forumun yeni sahipleri buraları okuyordur; ekonomi bilmeyen, hesap bilmeyen, üsluptan bihaber, Türkçe dilbilgisi ilkokul terk seviyesinde birinin forum yönettiğinin farkına varırlar.
Umarım forumun yeni sahipleri buraları okuyordur; ekonomi bilmeyen, hesap bilmeyen, üsluptan bihaber, Türkçe dilbilgisi ilkokul terk seviyesinde birinin forum yönettiğinin farkına varırlar.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Kanada soğuk kardeşim diyoruz, aklına lapa lapa kar yağan romantik bir resim hayali geliyor.
Buyur soğuk neymiş.
https://www.youtube.com/watch?v=0dDY...el=AboutNature
Biz o bahsettiğim makineden beş ayrı Bim den birer adet aldık. O paraya lityum batarya vermezler. Makineyi çok beğendim bendeki Braunu cebinden çıkarır sakalı sıfıra yakın kesenler için bedavaya gelir range fakir üretimi
Gamet, yeni yönetimle ücret konusunda anlaştı mı acaba?
Ortalıkta görünmüyor.
Ben geçen sene Marmara Birlik Gold zeytin kg 100 TL ye geldi. Baya stok yaptım bugün ki fiyatı 300 civarında. Zeytinyağı da ilave stokluyorum. Bu ülkede gıda fiyatları düşmez.
Gözaltına alınan alınana , bence nasılsa Trump canı sıkıldıgında bir trumplik yapacak düşüncesiyle öncesinde elimizden geldiğince şey edelim ortalığı diye düşünenler var
ne zeytİnyaĞ fİati ŞİŞİk ne ev fİyatlari ŞİŞİk
arz talebİn getİrdİĞİ bİr durum var
seneye durum tersİne dÖner gene
ama senİn dÜnyadan bİ haberlĞİn hep yerİnd esayar
senİn tuhaf egolarin İse fazla ŞİŞİk
İnmmesİde mÜmkÜn deĞİl
ayrica kafanda Çok İŞlemİyor
forumu kİmlerİn yÖnettİĞİnden bİle haberİn yok
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri