Sayfa 122/614 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 969 - 976 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. ben bugün sattım beni borsadan soğuttu bunun bir halt olacağı yok 10 sene daha böyle gider

2.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    vikingin boynuzlarını biliyinmi
    http://m.borsagundem.com/haber/dyo-b...eliyor/1251573 bu kulis haberi boynuza etkisi olur mu

VKİNG

3.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    http://m.borsagundem.com/haber/dyo-b...eliyor/1251573 bu kulis haberi boynuza etkisi olur mu

VKİNG
    Cmbtn boynuzu burdan döner mi yarın 30 lot biraz alış gir meyi düşünüyorum teknik ters calışır mi korkuyorum
     Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    vikingin boynuzlarını biliyinmi

VKİNG

4. SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Acaba şu anki piyasa fiyatından şirket kendisine ait olan yüzde ellilik kısmı satmayı düşünürmü

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. [QUOTE=ecesu;1279816]Acaba şu anki piyasa fiyatından şirket kendisine ait olan yüzde ellilik kısmı satmayı düşünürmü

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOT

Açıklık kısmı 49.70 olan şirketin geriye kalan 50.3 almali ki bir şey ifade edebilsin,piyasadan topladıklarıyla zaten belirli bir yekün tutar
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

7. 2010 senesinde OYAK Fransızlardan kasasındaki parasıyla ASLAN çimentoyu almışlardı,750 Bin olan sermayesini.73.Milyona çıkartmış bedelsiz vermişti..Danimarka merkezli itlayanlarda arsa parasını dağıtmaktansa böyle bir satış yapar mı göreceğiz bakalım..Sermaye 1.5 Milyon...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

8.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    2010 senesinde OYAK Fransızlardan kasasındaki parasıyla ASLAN çimentoyu almışlardı,750 Bin olan sermayesini.73.Milyona çıkartmış bedelsiz vermişti..Danimarka merkezli itlayanlarda arsa parasını dağıtmaktansa böyle bir satış yapar mı göreceğiz bakalım..Sermaye 1.5 Milyon...
    Arada çok fark var Aslan kar eden bir firma bu hep cepten yiyor geçmiş dönem zararlarını ekleseler sermaye ekside yani kasada para yok arsa parasıda geçmiş dönem zararlarını anca kapatır umudunuzu kırmak istemem ama, durum farklı birde üretim yok burada çimentas tan alıyor suyla karıştırıp nakliye sağlıyor geriye bişe kalmıyor..
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

Sayfa 122/614 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •