Sayfa 123/498 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 977 - 984 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Taha kardeş, neyi anlamamız gerektiğini rakamla anlatırsan ben anlarım.
    Ancak gedikten kaynaklanan ne hareket var bilemedim.
    arkadaşlar vertu nun yuzunden düştü bu hisse vertuyu kullanarak burdan mal çekebilirler vertu çok yukselmişti kar satışı yıyınce buda yedi ama yemezler fiatlar yukarı revize edildiği an daha fazla hisse toplamak için sallama operasyonu başlamıştır.

2. geride kalanlara hayırlı kazançlar bir miktar tadımlıkbıraktım eski yavrum kront a dondum keko kardeşimle beraberiz sonuçta ikizide yazılım kafein cansın

3. ağaç silkeleniyor.Çürük elmalar dökülsün bakalım.....

4. Siteden bile belliki insanlar üç kuruş karı görünce döküldüler. Tahta yapıcı işi iyi yapıyor. Bakalım tekrar kaç liradan geri gelecekler. Çok gördük bu tarz işlemleri.

5.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Siteden bile belliki insanlar üç kuruş karı görünce döküldüler. Tahta yapıcı işi iyi yapıyor. Bakalım tekrar kaç liradan geri gelecekler. Çok gördük bu tarz işlemleri.
    Sevgili kardeş, elma nedir ya, yakut roma üzümü yedim. Ayrılanlarda yemişlerdir. Siz burada tahtaya sahip çıkın, ben bankaları satıp , 7.7x lerden geleceğim.Diğerleri de kront satıp geleceklerdir.Yani stratejik bir durum.Tahta yapıcı bizleriz, küçük düşünmeyin.Bol kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Sevgili kardeş, elma nedir ya, yakut roma üzümü yedim. Ayrılanlarda yemişlerdir. Siz burada tahtaya sahip çıkın, ben bankaları satıp , 7.7x lerden geleceğim.Diğerleri de kront satıp geleceklerdir.Yani stratejik bir durum.Tahta yapıcı bizleriz, küçük düşünmeyin.Bol kazançlar.
    Allah herkesin gönlüne göre versin...

7.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Tahtayı yapan bizatihi bizleriz diyor, tahta benden sorulur diyor, ben yükseltir ben düşürürüm diyor
    Son düzenleme : -Taha; 29-09-2018 saat: 00:38.

8.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Allah herkesin gönlüne göre versin...
    Allah gönlümüze göre veriyor.Şöyle ki,
    Size bir önceki yazıyı yazdığımda, gelip hesabıma baktım.Kağıdın 1/3 ü duruyor.O telaşla, aracı kurumu arayıp, kağıtlar sabah satılmıştı, şimdi bir bölümü satılmamış görünüyor dedim. Onlarda şaşırdılar, tekrar alım yapmışsınız dediler. işlemlere baktığımda zincir emir devreye girmiş ve 7,76 dan gelmiş. Saat 10: 30 gibi. Ancakk bu işlemem kademelerini görmedim bile. Size de bu seviyelerden geleceğim diye cevap yazdım.

Beklentim bu gün değildi, yine de 7.40-7,70 seviyelerine geleceğine inanıyorum.
    Asıl memnuniyetim, bu seviyeyi teknik olarak referans kabul etmem.

Sevgili dostum, sizin de Allah gönlünüze göre versin. Anladığım kadarıyla bu seviyeleri beklemiyordunuz. Çürük elmalar dökülüyor gibi tabir kullandınız. Oysa biz trade diyoruz bu duruma.Doğrudur veya yanlıştır.
    Bir de espri olsun diye yakut üzümü dedim, bazen elma bile bulamıyoruz, yemeye.
    Sevgiler.

Sayfa 123/498 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •