Sayfa 123/199 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 977 - 984 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Arkadaşlar benim bu kağıtta öngörüm şu:
    Rıza ilk birleşme işlemine ışıklar holding+usaş & ieyho idi. sonra Rıza teknik bir sorun nedeniyle ışıklar holding birlşemesinden vaz geçiyoruz dedi. o zaman da sermaye tavanını 750 bine yükseltmek için başvuru yapmıştı. şimdi 750 bin sermaye tavanıda onaylandı. Bu birleşemeden sonra birde işıklar holding ve ieyho birleşmesi olacak. Bu birleşme satın alma yoluyla olma olasılıgı çok yüksek geliyor bana. kül halinde birleşme olsa idi şimdi o birleşmeyide aynı zamanda yaşıyor olurduk. bu birleşme 2018 yılında olacak. Şimdi Rıza malları usaş birleşmesinden %65 ieyho vereceğim bahanesiyle malları satıyor. hazır malları satmışleyin, şimdi indireçli kaldıraçlı bedelli sermaye artırımı yapıp,ele geçen para ile ışıklar holdingi ieyho satarak halka açarmı.bence bu olasılık çok yüksek bir olasılık.ytd.
    bunları kesin düşündü amma velakin spk arka kapılar ardında yapamazsın demiştir şimdi sermaye artırımı bedelli dyosun hisseyi 1 e tasisinkiii bedeli üye girsin tahsisli yapabilir amma bedelli 1 e taşımadan yapamaz cemas ve nibasin durumu ortadayken ana şirkette bu halde olamaz benim ongorumde şu bi hisseyi çok yukarlara taşıması gerekiyor
    oz varlıkları bile şu anki değerin 4 kati bayramı batmaz battığı anda cemasi nibass sallantiya gider bir ihtimal daha var finlandiyalı amcanın biri gelip ortak oluyorum derse değme keyfine velakin şu an hisse dağınık 45 m lot ky toparlayamiyor yaparsa ben vazgeçtim birleşmeden hisse gömülür borsa hata spk onay vermez en az 3 yıl olan ky olur cemasi nibas iştirak şirketleri etkilenir .var bir planları ama nasill daha fazlada aşağı salamiyorlar ortalamaları 45 mecburen bu hafta 50 'lerin üstüne taşıyacaklar yoksa yananci ortak gelmez ytd

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yakamoz dohol grafigine bak 1,06 10 senedir dolmayan bir gap tir geçende söyledim kaçış gapi olur nasil destek kirar gibi grafikte tuzak oluyorsa gap içinde duserken ve cikarken kaçış gapi yapabilir illaki dolcak sa zamani yok devamli gap bırakırsa sıkıntı onu uzun dusus ve uzun çıkışlarda zaten doldurur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    arkadaşlar sevgili dostlar bu hafta 50 bandına girip cuma kapanışta 52 üzeri kapatır dye tahmin ediyorum saygilar

0,46 ya bir değsede rahatlasan..ortak 1 tl hedefle aldık ne dersin 1 aya gelebilir mi..

4.  Alıntı Originally Posted by zzelihau Yazıyı Oku
    Yakamoz dohol grafigine bak 1,06 10 senedir dolmayan bir gap tir geçende söyledim kaçış gapi olur nasil destek kirar gibi grafikte tuzak oluyorsa gap içinde duserken ve cikarken kaçış gapi yapabilir illaki dolcak sa zamani yok devamli gap bırakırsa sıkıntı onu uzun dusus ve uzun çıkışlarda zaten doldurur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben yinede dyorum 46 gab dönüşü olmadan yükseliş trendine girmez ama böyle ama şöyle 0.46 gab dolduracak kaçiş gabi digil özellik le boş bırakarak geçildi dönmeden 52 drencini kiramaz3 kirsada hasbel kader 63 drencinde taban yer yinede 46 gab ı tamamlar ytd grafikte açıklanamaz ..

5.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    ben yinede dyorum 46 gab dönüşü olmadan yükseliş trendine girmez ama böyle ama şöyle 0.46 gab dolduracak kaçiş gabi digil özellik le boş bırakarak geçildi dönmeden 52 drencini kiramaz3 kirsada hasbel kader 63 drencinde taban yer yinede 46 gab ı tamamlar ytd grafikte açıklanamaz ..

Gap ozellikle birakildi yani sopa olarak gostermek icin olemi

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Arkadaş ne 8 ayı. Borsaya acık şirketi ieyho isyho daha önce birleştirdi. 14 agustosta gk da onay cıkarsa, ayrılma hakkı suresi vs bazı formaliteler var.bunlarda bir ay surse 14 eylülde birleşirler ve usas adı borsa tarihinin çöplüğün de yerini bulur.ytd

7. Yatırım tavsiyesi değildir

Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu

8. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 123/199 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •