Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

dudunun arkasında değil yanında olalım
    arkadakine güven olmaz
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Her sartta biz dudunun arkasinda oluruz.zararini aramizda toplariz diye dusunuyorum.arkadaslik boyle zamanda belli olur[emoji39]
    borsa cahili olarak soruyorum giden gitti mi yoksa aynı fiyata çıkacak mı ? Çıkacaksa ne zaman çıkacak ? Dudu pek yaş tahtaya basmaz diye düşünüyorum yoksa bu sefer ki tahta yaş mıydı ?

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dudunun arkasında değil yanında olalım
    arkadakine güven olmaz
    hatta zararsız olan arkadaşlar arka da durabilir.
    diğer arkadaşlar sağında ve solunda etrafını sarıp küme oluşturalım.
    her türlü.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    borsa cahili olarak soruyorum giden gitti mi yoksa aynı fiyata çıkacak mı ? Çıkacaksa ne zaman çıkacak ? Dudu pek yaş tahtaya basmaz diye düşünüyorum yoksa bu sefer ki tahta yaş mıydı ?
    Dudu reyisin zararı yok.
    cebinden accık para çekip
    eline bir sürü kağıt tutuşturdular.

sonuç da dünkü miktar kadar malı mülkü yerinde.

ayyy çenem yoruldu.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Bu hektaş işi aniden mi oldu, hisseden olmadı daha önce.Ne diye %150 bedelliye kalayım ki.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu hektaş işi aniden mi oldu, hisseden olmadı daha önce.Ne diye %150 bedelliye kalayım ki.
    6'sında onaylanmış galiba. Ben de bugün ona bakıyodum. Bedelli olacağını öğrenir öğrenmez satmak mantıklı değil miydi?

Tam anlamadım ama şirket güçlü olunca bedelli olması bile olumsuz etki etmiyor galiba hisseye.

ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    6'sında onaylanmış galiba. Ben de bugün ona bakıyodum. Bedelli olacağını öğrenir öğrenmez satmak mantıklı değil miydi?

Tam anlamadım ama şirket güçlü olunca bedelli olması bile olumsuz etki etmiyor galiba hisseye.

ytd
    Ama cepten baya bir para çıkacak aynı oranı koruyabilmek için.
    Benim de kafam karıştı.

8. Hektaş'ta benim devreler baya karıştı. Bir de hem bedelli, hem bedelsiz yapıyor galiba aynı anda. O niye ona da basmadı kafam :D

Bedelli yapmasına rağmen nasıl yeşil kapatıyor onu hiç anlamadım. (yukarıda dediğim gibi yatırımcısı şirketine çok güveniyorsa olabilir)

Normalde canımı iste, paramı isteme der bizim insanımız. Hektaş isteyince mesele farklı oluyor demek ki?

Sayfa 123/1001 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •