Sayfa 123/1015 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ahahahaa))
    Bizim Pala da alzaymir herhalde. Geliyor gidiyo beni öpüyor. Geçen sefer de bunu opmustum gideyim başkasını öpeyim demiyor

bu gidişle biz alzaymır olcaz (olmayalım diye durmadan hesap kitap yapıyoz )
    palanene helalleşmeye geldiğinde ödesene lan (benden aldıklarını) borcunu deyip durcaz https://www.youtube.com/watch?v=rPbwwUWhric
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Hisse vadeliler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ohooo... dönüp bizide öpüyorda... biz öpüldüklerimizi yazmıyoz
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bu gidişle biz alzaymır olcaz (olmayalım diye durmadan hesap kitap yapıyoz )
    palanene helalleşmeye geldiğinde ödesene lan (benden aldıklarını) borcunu deyip durcaz https://www.youtube.com/watch?v=rPbwwUWhric
    Bir gün biz de öperiz abiler be.
    Bugün teeee 10 sene önce verdiğim bi borç geri geldi. Gömü bulmuş gibi oldum

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    964900
    sen o kadar işlem yapıyorsun, matriksin, telefon uygulaman birşeyin yok mu dayu ?
    Şuan dışarıdayım....
    Sade seviyorum...ne kadar teferruat o kadar hata.... teşekkürler... tuttuğun altın olsun....

XU030

Görüntü ürkütücü arkadaşlar...en azından yardırmaya devamla 9715 e ulaşmalı...buralarda (9480) biterse sonrası pek hayırlı değil.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku

Kafamı seveyim. Güya 9350 ye daldıracaktı ben de kapatacaktım.
    Endeks te Negatif uyumsuzluk görebiliyorsun demek ki

7. Elinde Vestel olan yaşadı. Bende 1 haftada neden %30 arttı diyorum..İnsider yoktur kesin Aldığınız firmanın patronuna dikkat edin...
    Bu arada kazandığı tazminat Vestel in halihazırdaki piyasa değeri kadar.
    .................................................. .........................

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş., Hollanda Doğu Brabant Bölge Mahkemesinde Samsung, LG ve diğerleri aleyhine açtığı 2.053.200.000 EUR tutarındaki rekabet hukuku davasında 684.400.000 EUR tazminata hak kazandı.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Elinde Vestel olan yaşadı. Bende 1 haftada neden %30 arttı diyorum..İnsider yoktur kesin Aldığınız firmanın patronuna dikkat edin...

.................................................. .........................

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş., Hollanda Doğu Brabant Bölge Mahkemesinde Samsung, LG ve diğerleri aleyhine açtığı 2.053.200.000 EUR tutarındaki rekabet hukuku davasında 684.400.000 EUR tazminata hak kazandı.
    Sekiz iş günü önce yukarıya göz kırpmış .....

Sayfa 123/1015 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •