Sayfa 123/442 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 3536 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Bakan Şimşek : Kayıt dışı kalmayı zorlaştıran dijitalleşmenin katkısıyla kapsamlı kira denetimlerimizi sürdürüyoruz.

Kira geliri tespit edilen ve birçok defa hatırlatma yapıldığı halde beyanname vermeyen yaklaşık 700 bin mükellef hakkında cezalı işlem yapılacak.

Ayrıca tapu ve ikamet bilgileri kullanılarak kiraya verildiği değerlendirilen 1,5 milyon konut için fiili denetim çalışması başlattık.

Vergilendirilmeyen her tür haksız kazancın takipçisiyiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Herkes ana muhalefet partisine giydiriyor, neden muhalefet görevini yapmıyor diye, benim gözlemlediğim ise şu;

Daha önce halkın çıkarı için var gücü ile muhalefet ediyordu, istediğini aldığın da seçmen sandığa gidince kendisine destek olana değil haksızlık yapana oy vermeye devam etti.

Şimdi ise iktidar yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla "Güneşte kalmış dondurma gibi eriyor"

Halka diyor ki bakın 22 yıl denediniz bakın her şey ne hale geldi!

İnsanlar maddi ve manevi olarak inanılmaz yıprandı, ben hiç öyle görmemiştim, kimsenin gelecekten özellikle gençlerin bir umudu kalmamış.

İnsanlar çocuk yapmıyor, bu rastlandık bir durum değil!

Ekonominin düzeleceğine kimsenin umudun kırıntısı bile kalmamış.

Bunların düzeltebilmem için beni iktidar yapın mesajı veriyor.

Ve seçim startı alına kadar sanki pasif muhalefete devam edecekler gibi.

Sadece bir seçmen olarak öyle gözlemliyorum (belki de yanlış gözlemliyorum) bakalım ne olacak.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

3.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Herkes ana muhalefet partisine giydiriyor, neden muhalefet görevini yapmıyor diye, benim gözlemlediğim ise şu;

Daha önce halkın çıkarı için var gücü ile muhalefet ediyordu, istediğini aldığın da seçmen sandığa gidince kendisine destek olana değil haksızlık yapana oy vermeye devam etti.

Şimdi ise iktidar yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla "Güneşte kalmış dondurma gibi eriyor"

Halka diyor ki bakın 22 yıl denediniz bakın her şey ne hale geldi!

İnsanlar maddi ve manevi olarak inanılmaz yıprandı, ben hiç öyle görmemiştim, kimsenin gelecekten özellikle gençlerin bir umudu kalmamış.

İnsanlar çocuk yapmıyor, bu rastlandık bir durum değil!

Ekonominin düzeleceğine kimsenin umudun kırıntısı bile kalmamış.

Bunların düzeltebilmem için beni iktidar yapın mesajı veriyor.

Ve seçim startı alına kadar sanki pasif muhalefete devam edecekler gibi.

Sadece bir seçmen olarak öyle gözlemliyorum (belki de yanlış gözlemliyorum) bakalım ne olacak.
    bilmem kaç milyon ev sahibinin peşinde koşacağına 5 kişinin peşinde olsalar daha fazla vergi
    toplanır.

4. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Şimşek : Kayıt dışı kalmayı zorlaştıran dijitalleşmenin katkısıyla kapsamlı kira denetimlerimizi sürdürüyoruz.

Kira geliri tespit edilen ve birçok defa hatırlatma yapıldığı halde beyanname vermeyen yaklaşık 700 bin mükellef hakkında cezalı işlem yapılacak.

Ayrıca tapu ve ikamet bilgileri kullanılarak kiraya verildiği değerlendirilen 1,5 milyon konut için fiili denetim çalışması başlattık.

Vergilendirilmeyen her tür haksız kazancın takipçisiyiz.
    Vergilendirilmeyen her tür haksız kazancın takipçisiyiz...

Adam diyorki pişkince haksız kazanç sağlıyanın peşindeyiz,1.5 milyon konutunda peşindeymiş,ulen bizmi 128 milyar doları buhar ettik,surilere bizmi 40 milyar doları verdik,en önemlisi bizmi ülkeyi soyup sovana çevirip elden ettiğimiz gelirleri cebimize atıp vergisini vermedik,üstelik kendi sektörlerine vergi affı bile getirdiler vs uzar gider,şimdi utanmadan kira geliri alanların peşindeymiş,ülkeyi soyup sovana çevirin şimdi çıkın vatandaşa dalın,yakında servet vegisi,yolda yürümenin vergiside çıkarsa hiç şaşırmam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    bilmem kaç milyon ev sahibinin peşinde koşacağına 5 kişinin peşinde olsalar daha fazla vergi
    toplanır.
    Sanırım 5'li çete vslerden bahsediyorsun,toplamı 400 milyar dolardan fazla ediyor bu,dış borç 450 milyar dolar,bu para hepsini ödüyor,ama kendileri bunu görmezden gelip halkın gözündeki çöpü görüyor kendi gözlerindeki çöpleri görmezden gelerek,yani rant iktidarı,kendilerine değil halka denetim,utanmadanda tasarruf tedbirlerinden bahsediyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Bu işin sonu hiç iyi bitemeyecek, Pala denen ya.sak bu kadar KY'yi terse yakalamış bitirmeden bırakmaz, umarım yanılırım YTD.

Bütün bunlar Bist denen kumarhane de, çok kolay para kazanmak için yapılıyor
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakkındaki sözleri nedeniyle CHP milletvekili Tuncay Özkan'a manevi tazminat davası açtı

Özkan hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 123/442 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •