Sayfa 123/717 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 5735 madde; 977 - 984 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    ben geçen sene marmara birlik gold zeytin kg 100 tl ye geldi. Baya stok yaptım bugün ki fiyatı 300 civarında. Zeytinyağı da ilave stokluyorum. Bu ülkede gıda fiyatları düşmez.
    zeytİn fİyatlarinda bİ dÜŞÜŞ yok akilli olan zeytİnİ ******madi zeytİn olarak kurdu bu sene İyİ para kazaniyor
    200-300 tl zeytİnİn perakende fİyati
    4-5 kg dan 1 kİlo yaĞ Çikiyor
    yanİ kİlosu mantiken toptanda bİle 400 den aŞaĞi olmamasi gereken yaĞ
    arz fazlasi nedenİyle 200-300 tl
    bir halt olacağı yok.

gecenlerde venezuelali adam kemerini gosteriyordu.!!!!
    eski kemerine 6 tane delik actirmis!!!!
    maduro'dan sonra!!!!
    herkese efelenip bir sey uretmeden,!!!
    bir bok olmuyor.!!!!
    chavez de ayni boku yedi.!!!!
    ulkenin durumu ortada..!!!!!
    her populist gunu kurtaran rejim gibi
    bu rejimin de diyetinin sonu yakindir..!!!
    Maduro denen anti-demokratik hukumetin venezuela halkini ac birakmasidir..!!!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post5380754

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Calışmak zorunda olmak insanoğlunun lanet mi..?

https://www.youtube.com/shorts/4G3Swi-e7lM

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    zeytİn fİyatlarinda bİ dÜŞÜŞ yok akilli olan zeytİnİ ******madi zeytİn olarak kurdu bu sene İyİ para kazaniyor
    200-300 tl zeytİnİn perakende fİyati
    4-5 kg dan 1 kİlo yaĞ Çikiyor
    yanİ kİlosu mantiken toptanda bİle 400 den aŞaĞi olmamasi gereken yaĞ
    arz fazlasi nedenİyle 200-300 tl
    Bir sene olmadı zeytini aldığım zaman paket Marmara Birlik Gold zeytin 800 Gr 80 TL den aşağı aldım. Şuan yediğimiz onun bir ufagi onu da 800 Gr 20-40 tl arasında almışımdir çoğunun ortalaması 20 TL. Evde son Marmara Birlik sızma zeytinyağı da 5 lt 175 TL onu kullanıyoruz. Ama ilave stokluyorum. Benim fiyatlarım maliyetim uzun vade hisseciler gibidir. A dan Z ye stok. Tıraş Makinesi de stokladım yedekli oldu. Bir tıraş parasına almış oldum

5. Bazı Bimlerde geçen hafta fason üretim yapan bir 2xs zeytin vardı .Gemlik 1kglık pet kutuda , tadı fena çıkmadı. Kgı önce 114tlydı, sonra 86tlye indirdiler tadına baktığım için topluca alayım dedim 86tliken nasıl olduysa kasada 64tl çıktı fiyatı 🫣. Dış güçlerin oyununu bozdum hemen.

6.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bazı Bimlerde geçen hafta fason üretim yapan bir 2xs zeytin vardı .Gemlik 1kglık pet kutuda , tadı fena çıkmadı. Kgı önce 114tlydı, sonra 86tlye indirdiler tadına baktığım için topluca alayım dedim 86tliken nasıl olduysa kasada 64tl çıktı fiyatı 🫣. Dış güçlerin oyununu bozdum hemen.
    Marmara Birlik Gold zeytini yedikten sonra onlar civciv yemi gibi gözüküyor. O zeytin küçücük ha sen teksin bizde çoluk çocuk var onlar ortak karar veriyor

7. Uzun süredir bim ve a101ler bazen stedigi miktarda satamadigi et ürünlerini tettye 1 hafta-5 gün kala falan raf fiyatindan değil çok uyguna teklif ediyorlar, hatta 3al 2 öde yapıyorlar üstüne bir de. 2 hafta önce tett ine 5 gün kalan 400 gram yağsız kıymayi(%20 yağlı olan değil , max%6ydı galiba) 152tlden ve yağsız but sote et 400grami 156tl fiyattan hesaplayip 3 al 2 öde seklinde aldım buzluğa .

8.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Uzun süredir bim ve a101ler bazen stedigi miktarda satamadigi et ürünlerini tettye 1 hafta-5 gün kala falan raf fiyatindan değil çok uyguna teklif ediyorlar, hatta 3al 2 öde yapıyorlar üstüne bir de. 2 hafta önce tett ine 5 gün kalan 400 gram yağsız kıymayi(%20 yağlı olan değil , max%6ydı galiba) 152tlden ve yağsız but sote et 400grami 156tl fiyattan hesaplayip 3 al 2 öde seklinde aldım buzluğa .
    Ben Bim dahil hiç birinden kavurmalık et almam. Bim den kuzu eti aldım adı kuzu. Dişim kesmedi. Bizim orada koca koyun eti derler ona. Eti iki kez kıyma makinasınden geç pamuk gibi olur.

Sayfa 123/717 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •