5= 1.618 *1 hedefi ise 107-108 civarı oluyor. Kısmet artık.
Bütün ara düzeltmelerdeki B dalgaları ortodoks tepe şeklinde gidiyor. Adam piyasayı (yerlileri) terste yakaladı kanırttıkça kanırtıyor.
Bu uzun vadeki tepeye giden hareket ise bunun spekülatif şekilde gelişmesine şaşırmamak lazım. 1. ve 5. dalgalar biraz spekülatif gelişir diye biliyorum. Doğru bu bence piyasa net bişekilde merkezi bir odak tarafından manipüle ediliyor. İŞC-MGROS-VAKBN-TCELL-TTKOM vb daha nicesini spekülatif grup-patron hissesi toplar gibi topladı götürüyor.
Şort peşindeki traderlara hiç acımıyorum inşallah batarlar milletin 3 kuruşluk aklını da twitter da orda burda bulandırdılar. Efendi gibi görüş belirtene bişey demem ama bunlarınki korku propagandasıydı. Ama aklı selim KY'nin 4 liralık İŞC'yi alıp yatması gerekirdi ona da tüm psikolojik savaş aygıtlarını devreye sokarak engel oldular.
Bana göre forumun en akıllılarını toplamış bu topikte bile tek başıma kaldım (sanırım) alacağınız olsun. Biraz daha destek gelseydi %120 spot + viop longu koruyabilecekkken %70 e düştüm.
Sakal bırakıcam artık.
Yer İmleri