Sayfa 124/193 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1539 madde; 985 - 992 arası.

Konu: AVGYO - Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yarın oylum günü olsun

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. saatlikte trend destek dibini yukseltmeye devam ediyor...bu gün 22yi assagi kirmassa trend surmeye devam gibi...

Son düzenleme : illim; 13-11-2019 saat: 09:04.
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. yabancı oranı % 9

6. galipcim bu gün tezgahi 26ya kurmuş; avini bekleyen timsah gibi masallah...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. 2 kademeden fazla gormek istemiyorum israrla 3 kademe hizmeti sunuyon bana galipcim :) 26da keklik avina devam...gibi

8. yabancı takas

yabancı oranı %9 a dayandı. az kaldı. :) . her an uçuşa geçebiliriz.

16 milyonluk ( 30 eylül tarihi itibariyle) metro yatırım holding hissemiz . 2,65 fiyatı baz alırsak 20,7 milyon tl oldu. :)

son çeyreğe ilave 4,7 milyon tl kar yansıdı. :)

bugün yarın uçuşa geçeriz. yabancı oranı %10 u da geçmek üzere ..

herkese bol kazançlar.

Sayfa 124/193 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •