Sayfa 124/505 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 985 - 992 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Şimdi anladınız mı gedik neden dün ziyaret notlarını yayınlayarak şirketi yüceltti.
    neyi anlıcaz ustat daha dür bu hisse bügün artı kapatmassa hatta tavan yaparsa şaşırma görmüyormusun nasıl sılkeleme yapılıyor bu hisse çok gidicek çok bekleyen milyoner olur benden demesi.

2.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Şimdi anladınız mı gedik neden dün ziyaret notlarını yayınlayarak şirketi yüceltti.
    Taha kardeş, neyi anlamamız gerektiğini rakamla anlatırsan ben anlarım.
    Ancak gedikten kaynaklanan ne hareket var bilemedim.

3.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Taha kardeş, neyi anlamamız gerektiğini rakamla anlatırsan ben anlarım.
    Ancak gedikten kaynaklanan ne hareket var bilemedim.
    arkadaşlar vertu nun yuzunden düştü bu hisse vertuyu kullanarak burdan mal çekebilirler vertu çok yukselmişti kar satışı yıyınce buda yedi ama yemezler fiatlar yukarı revize edildiği an daha fazla hisse toplamak için sallama operasyonu başlamıştır.

4. geride kalanlara hayırlı kazançlar bir miktar tadımlıkbıraktım eski yavrum kront a dondum keko kardeşimle beraberiz sonuçta ikizide yazılım kafein cansın

5. ağaç silkeleniyor.Çürük elmalar dökülsün bakalım.....

6. Siteden bile belliki insanlar üç kuruş karı görünce döküldüler. Tahta yapıcı işi iyi yapıyor. Bakalım tekrar kaç liradan geri gelecekler. Çok gördük bu tarz işlemleri.

7.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Siteden bile belliki insanlar üç kuruş karı görünce döküldüler. Tahta yapıcı işi iyi yapıyor. Bakalım tekrar kaç liradan geri gelecekler. Çok gördük bu tarz işlemleri.
    Sevgili kardeş, elma nedir ya, yakut roma üzümü yedim. Ayrılanlarda yemişlerdir. Siz burada tahtaya sahip çıkın, ben bankaları satıp , 7.7x lerden geleceğim.Diğerleri de kront satıp geleceklerdir.Yani stratejik bir durum.Tahta yapıcı bizleriz, küçük düşünmeyin.Bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Sevgili kardeş, elma nedir ya, yakut roma üzümü yedim. Ayrılanlarda yemişlerdir. Siz burada tahtaya sahip çıkın, ben bankaları satıp , 7.7x lerden geleceğim.Diğerleri de kront satıp geleceklerdir.Yani stratejik bir durum.Tahta yapıcı bizleriz, küçük düşünmeyin.Bol kazançlar.
    Allah herkesin gönlüne göre versin...

Sayfa 124/505 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •