Sayfa 123/506 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 977 - 984 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Yarin icin oyun bozanlik yapmazsa trend calismasina devam etmesi gerekir palanin.kapanisi 50-60 kademelerinde yapması bana yeter.YTD

2. Sn.gercekhisseci pasta bir gün önceki galiba

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by körfezli Yazıyı Oku
    Sn.gercekhisseci pasta bir gün önceki galiba

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen yuklerken parmak hatasi😁

4. GÜNLÜK PASTA.

5.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun keko hocam.biraz inceledim grafiği kısada iyi görmedim.sanirim seni bilançoya kadar biraz üzer umarım yanilirim .YTD
    yok bir kaç güne herşey düzelir diye düşünüyorum..zaten bende grafiği gördüm...20 lik eması zaten 11,70 seviyelerindedir ...buradan destek alarak çıkacağını tahmin ediyorum...bolingerin altına kadar inmez...çünkü iyi bir bilanço açıkladı...açıklamadan önce bolingerin altını görmek isteyen bir hisseydi...

kısacası beklentim bir kaç günden sonra tepki sürecine girmesidir...artık hayırlısı diyelim...kafeinin gelen son haberi de çok güzeldir...yanlız son bir haftada yüzde 20 çıktı bu haberi mal basmak için kullanma ihtimaline karşı biraz temkinli olmakta fayda var...buna göre bir strateji oluşturulabilinir....tabi herkesin kendine göre bir stratejisi olacaktır hatta olmalıdır..

ben hepimize başarılar diliyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. 8,51 hedef tuturulup, satış yapılmıştır

7. Tabii ki bu rakam gerçek hedefimin1/4 oranındadır.

8. Şimdi anladınız mı gedik neden dün ziyaret notlarını yayınlayarak şirketi yüceltti.

Sayfa 123/506 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •