Sayfa 124/945 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 985 - 992 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Biri vardı 80 altına versin sıkıysa falan diyordu . Ne oldu

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Benimde finans doktoram var )) sayın eredka

3.  Alıntı Originally Posted by teke42 Yazıyı Oku
    o kadar akıllısınki hükümet sana soracak ekonomini başına kimi getirelim diye..sonuçta enerji bakanlığı yapmış bir kişi..finans doktorası var.Ekonomiden bizim borsa çakallığımızdan daha iyi anlar merak etme..yabancılar borsayı ele geçirmiş istediğimi yaparım sanıyor..zamanla buna da tedbir alacaktır hükümet..bazı yabancı aracı kurumlar vatandaşa kazık atamayacaktır..istediği hareketi yapamayacak kulağı çekilecektir..güçlü hükümet bunu gösterecektir..tek adam idaresi dedikleri bu..hakkını koruyacaktır..bundan sonra saglam işler merak etmeyin...yılmazda istediğini yapamayacak..düzelmezse düzeltirler..ben olayları tahmin ediyorum..yaptığımız tepki sonuçta..merak etmeyin olayları izleyin..iş olacağına varır..herşey rayına oturur..bekleyen çorbayı içer..Allahın izniyle..
    ah benim insanlarım.ah hergün nafakası için tıklım tıkış 500t de gidip gelenler.vah benim askeri ücretle geçinen insanlarım vah benim çoluk çocuğunun rızkını kazanmak için alın teri akıtan insanlarım..daha bugün gördüm belediye işçisi elinde salata tabağı üstü ter bel perişan gölgeye oturmuş onu yiyor.dolar 4.85 leri görmüş hala başka dünya da yaşıyanlar var ya hayret.Burası borsa kim kime korsa demeyen tüm ORTAKLARA kazançlar güzel günler gelir işallahhhhttps://www.youtube.com/watch?v=CZWHbfr9iBs

4.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Benimde finans doktoram var )) sayın eredka
    seni de kurullardan birine alırlar.bizi de görürsün artık

5. bu saatten sonra neler olacak bakicaz teknik taktik yok bam bam bam heralde. kacamadikda hayirlisi beklicez artik tektuuda az beklemedik yine bekleriz artik

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. insallah yine 0.6* lari gostermezler bir an once su villa haberri olumlu ciksada (sattik diye) nefes alsak

7. İki Tavan yapsa maliyetime gelmiyor . Arazisinde petrol bulundu haberi çıksa ne yapar kestiremiyorum . sözde endeks kağıdı değil diyecem ama onuda dedirtmiyor. Hayırlı si borsa kan ağlıyor. Biz mi gulecez . Yatırım tavsiyesi değildir . Al sat tut tavsiyesi hiç değildir .

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by uki06 Yazıyı Oku
    insallah yine 0.6* lari gostermezler bir an once su villa haberri olumlu ciksada (sattik diye) nefes alsak

Kusura bakma dostum ama ben bu Yılmaz efendiyi tanıyorsam arazi villa vs satmaz, neden satsın ki... çünkü her sene bunun haberini gönderip senden benden para kazanacak...

Sayfa 124/945 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •