-
Buradan parayı kazanmak istiyorsan önce imar çıkacak sonra patron araziyi satacak yada paylaşımlı bir proje açıklanacak o zaman herkese parası dağıtılır o güne kadar ancak aldim verdim ben bu işi neden yaptım tarzında köşe kapmaca olur. Trade edilecek en son yer burası.
-
Arsa olup satılana kadar burada her kötü haberi kullanırlar, baskılarlar.Biz bunları bilerek aldık onlarda kendi aralarında top çeviriyor olay bu. Arada ufak tefek dökülenler olabilir onlarla yetinecekler artık.
-
Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Bundan böyle iki ülke kentsel dönüşüm projeleri yapacak. Anlaşmaya “Devlete ait taşınmazların satışı” maddesi de eklendi...
-
-
Bizim yabancı takasına giden mallar acaba katara mi gidiyor zaten katar fonları son zamanlarda tr bist de ciddi alışları vardı.
-
Su ortamda gene en iyisi bu . Ben beklemeye devam ediyorum. Burda olmayip digerlerinde olsaydim mahvolmusutum. En basitinden az bisey arsan aldik 518 den karini 4 e katladi ama sen misin kar getiren 3.80 e dustu 2 gunde. Onun icin takmayin kafaya.
-
Takip ettiğim birçok kağıt yerlerde sürünüyor. Şu durumda halimize şükretmek gerekir mi? onu bile bilemiyorum. Pamuk ipliğine bağlanmışız bekliyoruz sanki...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İki gün sonra brüt takastan çıkacak. Tekrar kağıdı cezalı duruma sokmak için hamleler yapıyor gibime geliyor. Az sonra devre keseriz.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri