Sayfa 124/900 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7197 madde; 985 - 992 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Buradan parayı kazanmak istiyorsan önce imar çıkacak sonra patron araziyi satacak yada paylaşımlı bir proje açıklanacak o zaman herkese parası dağıtılır o güne kadar ancak aldim verdim ben bu işi neden yaptım tarzında köşe kapmaca olur. Trade edilecek en son yer burası.

2. Arsa olup satılana kadar burada her kötü haberi kullanırlar, baskılarlar.Biz bunları bilerek aldık onlarda kendi aralarında top çeviriyor olay bu. Arada ufak tefek dökülenler olabilir onlarla yetinecekler artık.

3. Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Bundan böyle iki ülke kentsel dönüşüm projeleri yapacak. Anlaşmaya “Devlete ait taşınmazların satışı” maddesi de eklendi...

4. Bizim yabancı takasına giden mallar acaba katara mi gidiyor zaten katar fonları son zamanlarda tr bist de ciddi alışları vardı.

5. Su ortamda gene en iyisi bu . Ben beklemeye devam ediyorum. Burda olmayip digerlerinde olsaydim mahvolmusutum. En basitinden az bisey arsan aldik 518 den karini 4 e katladi ama sen misin kar getiren 3.80 e dustu 2 gunde. Onun icin takmayin kafaya.

Takip ettiğim birçok kağıt yerlerde sürünüyor. Şu durumda halimize şükretmek gerekir mi? onu bile bilemiyorum. Pamuk ipliğine bağlanmışız bekliyoruz sanki...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki gün sonra brüt takastan çıkacak. Tekrar kağıdı cezalı duruma sokmak için hamleler yapıyor gibime geliyor. Az sonra devre keseriz.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 124/900 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •