Sayfa 124/708 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 985 - 992 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by garipy Yazıyı Oku
    Bu zammın deva ozelinde pek etkisi yok ozaman .

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şirkete sormak en doğrusu.. zira, listede flash ürün göremedim (kötü), artış oranları yüksek (iyi)... kısıtlı bilgi ile (ürün cirolarını da bilmek lazım);hüküm vermek doğru olmaz. paçalda 1 puan bile etki etse, bence (UV) değerlidir.. portföyün ortalama fiyatı artmış olur (gelecek yıl etkileri).

2. Bugün piyasaların tadı yok

3. Kapasite kullanım oranları açıklandı Nisan ayı 77.7
    İlk çeyrek sırasıyla 76.6/78.5/77.6 ilk çeyrek verilerini incelediğimizde 2007 yılından günümüze en yüksek ilk çeyrek kapasite kullanım oranı . Fırsatım olursa bu akşam ihracat rakamları ve beşeri ilaç satışlarını referans alarak ciro tahmini yapmaya çalışacağım. Umarim başarılı olurum .

4.  Alıntı Originally Posted by garipy Yazıyı Oku
    Kapasite kullanım oranları açıklandı Nisan ayı 77.7
    İlk çeyrek sırasıyla 76.6/78.5/77.6 ilk çeyrek verilerini incelediğimizde 2007 yılından günümüze en yüksek ilk çeyrek kapasite kullanım oranı . Fırsatım olursa bu akşam ihracat rakamları ve beşeri ilaç satışlarını referans alarak ciro tahmini yapmaya çalışacağım. Umarim başarılı olurum .

şimdiden teşekkür etmek isterim sn. garipy, devada gelecek projeksiyonlarını burada değerlendirmek eleştirmek yorumlamak bence çok kıymetli. hissenin fiyatından bağımsız ele alıp dayanak şirketin gücünü ortaya koymak açısından da fikir verici olacaktır.

5. Deva nin 2022/3 aylık ihracat rakamını tahmin etmek için bir çalışma hazırladım . Umarım başarılı olur. IMG-20220426-WA0010.jpg

6. Birde ciro tahmini için tablo hazırladım . Veriler konusunda altta notlar kısmına bakabilirsiniz. Yaptığım tablolar konusunda siz ortaklarin fikrini almak isterim . Umarım faydalı olur.SAVE_20220426_233643.jpg

Realist bir değerlendirme olmuş,teşekkürler. Bunu az da olsa almasını umarım.Yurt dışı şirketlerine orada satmalari ıcın gonderdikleri malların da artmış olması gerekir.

8. Yaptığım ihracat ve ciro çalışması sonucu yani 896 milyon ciro bende heyecan yaratmadı . Deva umarım 1 milyar ve üzeri ciro elde ederek bize güzel bir sürpriz yapar .

Sayfa 124/708 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •