Sayfa 124/383 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 3063 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    26 Ağustosu birde buradan dinleyin
    https://youtu.be/Jha08CgyfHQ?si=5tV4kSundQFbtBR8&t=358

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,071
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakkındaki sözleri nedeniyle CHP milletvekili Tuncay Özkan'a manevi tazminat davası açtı

Özkan hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verildi
    Nasıl olsa yargı onların emrinde,bu zat Atatürkçülere istediği hakareti yapıyor savcı,hakimler sus pus...istanbulu zamanında talan etmişler şimdi suçlu imamoğlu,chp...utanmadanda yakılan yerlerin sorumlusu chp imiş onların hiç suçu yokmuş,şimdi ulen ülkeyi kim batırdı diyeceğim neyse,bu yapılanlar başka ülkede olsaydı çoktan boğazlarına ilmek geçtiydi,zaten iran vinç sistemi ile asıyor,neyse haticeye değil neticeye bakacağız ve hiç sonlarınıda hayırlı görmüyorum,düşüncem şuki kamboçyada halkını katleden Kızıl Kmerler tarafından Kamboçya vatandaşlarına sistematik olarak zulmedilmesi ve öldürülmesine neden olan kızıl kominist pol pot aklıma geliyor,adam savaş suçlusu olarak yargılandı idam olmadan kalpten öldü,buda en ironisi hücceden gitmiş cezası görülmeden,ha halkını katletmişsin,ha ülkenii talan edip peş keş çekerek ülkeni bilerek batırmışsın bana göre hiç farkı yok...

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Herkes ana muhalefet partisine giydiriyor, neden muhalefet görevini yapmıyor diye, benim gözlemlediğim ise şu;

Daha önce halkın çıkarı için var gücü ile muhalefet ediyordu, istediğini aldığın da seçmen sandığa gidince kendisine destek olana değil haksızlık yapana oy vermeye devam etti.

Şimdi ise iktidar yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla "Güneşte kalmış dondurma gibi eriyor"

Halka diyor ki bakın 22 yıl denediniz bakın her şey ne hale geldi!

İnsanlar maddi ve manevi olarak inanılmaz yıprandı, ben hiç öyle görmemiştim, kimsenin gelecekten özellikle gençlerin bir umudu kalmamış.

İnsanlar çocuk yapmıyor, bu rastlandık bir durum değil!

Ekonominin düzeleceğine kimsenin umudun kırıntısı bile kalmamış.

Bunların düzeltebilmem için beni iktidar yapın mesajı veriyor.

Ve seçim startı alına kadar sanki pasif muhalefete devam edecekler gibi.

Sadece bir seçmen olarak öyle gözlemliyorum (belki de yanlış gözlemliyorum) bakalım ne olacak.
    Eskiden yalan olsada bu kadar yoktu.

Yarım yamalak olgun veriler üzerine işler yapılırdı.

Bu gün ise hep yalan hep yalan (yapıyoruz yapacağız bunlarda yalana alet laflar)Tasarruf gibi

Eskiden durum patladımı bir yıl içinde gerekli adımlar atılırdı.

Şimdi 2018 den beri patlak ekonomi ve yalanlar devam ediyor.

Ve kurtarırsa akp kurtarır yalanıda 5 yıl sürdü.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    bilmem kaç milyon ev sahibinin peşinde koşacağına 5 kişinin peşinde olsalar daha fazla vergi
    toplanır.
    Diğer zengilerede el atılmalı lakin akp topladığı vergileri verimli kullanmadı.Çarçur etti ve ediyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,071
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    26 Ağustosu birde buradan dinleyin
    https://youtu.be/Jha08CgyfHQ?si=5tV4kSundQFbtBR8&t=358
    Vatan zor şartlarda böyle alındı emperyalistlerden,acaba iktidar biliyormu bunu ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,071
    Çok önce benim teknem bundan büyüktü,ama hızı bunun kadar yoktu 10 sene önce,150 kağıda ucuz gitmişti

Sayfa 124/383 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •