Sayfa 1247/2347 İlkİlk ... 2477471147119712371245124612471248124912571297134717472247 ... SonSon
Arama sonucu : 18770 madde; 9,969 - 9,976 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Dostlar sağolsun...Herkesten Allah razı olsun...
    @erefefik

Aywaaa...!
    Adresini bilsem gelir,
    seni berbere getirir,
    traş ettirirdim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,074
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa...!
    Adresini bilsem gelir,
    seni berbere getirir,
    traş ettirirdim..
    aman diyim bana traş deme... sakallarımı geçen bayram düzelttirdim saçlarım uzun... kurban sonrasında da tekrar sakallarımı düzelttirmeyi düşünüyorum... muhtemelen önümüzdeki yıl adresimi değiştirmiş olacağım... biline ola ki beni de hesaplarsınız diye yazdım...

bu arada sn nuri yapabileceğimiz bir şey var mı? her ne kadar düğün el ile deseler de cenazeler de el ile kalkar ve ele karışmadan acı hafiflemez...

4. Aywaaa...!
    Adresini bilsem gelir,
    seni berbere getirir,
    traş ettirirdim..
    aman diyim bana traş deme... sakallarımı geçen bayram düzelttirdim saçlarım uzun... kurban sonrasında da tekrar sakallarımı düzelttirmeyi düşünüyorum... muhtemelen önümüzdeki yıl adresimi değiştirmiş olacağım... biline ola ki beni de hesaplarsınız diye yazdım...

bu arada sn nuri yapabileceğimiz bir şey var mı? her ne kadar düğün el ile deseler de cenazeler de el ile kalkar ve ele karışmadan acı hafiflemez...
    Abi zaman geçti aslında, 3 aya yaklaşmıştı, ben de atlattım demiştim, ama tam 17 gün önce feci bir rüya gördüm.
    Darmadağın oldum. İnsanlar ölümsüzdür.
    Toparlanırım. Çok teşekkürler.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,074
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi zaman geçti aslında, 3 aya yaklaşmıştı, ben de atlattım demiştim, ama tam 17 gün önce feci bir rüya gördüm.
    Darmadağın oldum. İnsanlar ölümsüzdür.
    Toparlanırım. Çok teşekkürler.
    eğer AbdurRahman çelebi demezsen tabir etmeye çalışırım. özelden veya buradan...
    not birilerine tabir ettirdi isen tabir üzerine tabir olmaz...

6.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    eğer AbdurRahman çelebi demezsen tabir etmeye çalışırım. özelden veya buradan...
    not birilerine tabir ettirdi isen tabir üzerine tabir olmaz...
    Bursa'ya gittim, orada tabir ettirdim. Bir kişi de Adıyaman'a git dedi. Tırstım iyice...
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,074
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bursa'ya gittim, orada tabir ettirdim. Bir kişi de Adıyaman'a git dedi. Tırstım iyice...
    ben sana demiştim gel bizim saflara katıl diye... akıllı adamlar ya bizim yollarda uslanır ya da akıldan olurlar ...
    tabiri de rüyayı da özelden yazarsan belki yardım edebilirim. ama yukarıda söylediğimi unutma. tabir üzerine tabir olmaz. adıyaman hususunu da böyle düşün. ayrıca senin gibi ( kusura bakma sen dediğim için samimiyetten dolayı dediğimi düşün lütfen) aklı biraz önde giden insanlar özel ilgiye tabi olmalıdır diye düşünürüm...

Sayfa 1247/2347 İlkİlk ... 2477471147119712371245124612471248124912571297134717472247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •