Dostlar sağolsun...Herkesten Allah razı olsun...
Dostlar sağolsun...Herkesten Allah razı olsun...
@erefefik
Aywaaa...!
Adresini bilsem gelir,
seni berbere getirir,
traş ettirirdim..
aman diyim bana traş deme... sakallarımı geçen bayram düzelttirdim saçlarım uzun... kurban sonrasında da tekrar sakallarımı düzelttirmeyi düşünüyorum... muhtemelen önümüzdeki yıl adresimi değiştirmiş olacağım... biline ola ki beni de hesaplarsınız diye yazdım...
bu arada sn nuri yapabileceğimiz bir şey var mı? her ne kadar düğün el ile deseler de cenazeler de el ile kalkar ve ele karışmadan acı hafiflemez...
Aywaaa...!
Adresini bilsem gelir,
seni berbere getirir,
traş ettirirdim..Abi zaman geçti aslında, 3 aya yaklaşmıştı, ben de atlattım demiştim, ama tam 17 gün önce feci bir rüya gördüm.aman diyim bana traş deme... sakallarımı geçen bayram düzelttirdim saçlarım uzun... kurban sonrasında da tekrar sakallarımı düzelttirmeyi düşünüyorum... muhtemelen önümüzdeki yıl adresimi değiştirmiş olacağım... biline ola ki beni de hesaplarsınız diye yazdım...
bu arada sn nuri yapabileceğimiz bir şey var mı? her ne kadar düğün el ile deseler de cenazeler de el ile kalkar ve ele karışmadan acı hafiflemez...
Darmadağın oldum. İnsanlar ölümsüzdür.
Toparlanırım. Çok teşekkürler.
@erefefik
ben sana demiştim gel bizim saflara katıl diye... akıllı adamlar ya bizim yollarda uslanır ya da akıldan olurlar...
tabiri de rüyayı da özelden yazarsan belki yardım edebilirim. ama yukarıda söylediğimi unutma. tabir üzerine tabir olmaz. adıyaman hususunu da böyle düşün. ayrıca senin gibi ( kusura bakma sen dediğim için samimiyetten dolayı dediğimi düşün lütfen) aklı biraz önde giden insanlar özel ilgiye tabi olmalıdır diye düşünürüm...
Yer İmleri